Prdela i Vlačina večer ispunili smijehom i oduševili crikveničku publiku

Sinoć je povodom Svjetskoga dana smijeha u organizaciji Gradske organizacije SDP-a Crikvenica održan "Grobnički Stand Up", a nastupali su Žarko Žeželić Prdela i Mladen Valjan Vlačina. Na početku samog događaja sve je prisutne pozdravio predsjednik SDP-a Crikvenica Mario Kružić, koji je zahvalio brojnim sugrađankama i sugrađanima na dolasku, zaželjevši im sretan Svjetski dan smijeha i ugodno provedenu večer.
Crikvenička dvorana "Zora" bila je pretijesna za sve one koji su se htjeli nasmijati vicevima o Bodulima, Grobničanima, Mariji, Iviću i ostalim domaćim "likovima", koje su izveli dvojica vrhunskih interpreta Prdela i Vlačina.
U pauzi od izvođenja viceva zapjevali su nekoliko domaćih pjesama uz glazbenu pratnju Miljenka Šupka na harmoniki i Prdele na gitari. Da je publika bila oduševljena dokazuju brojni aplauzi i dvorana ispunjena gromoglasnim i iskrenim smijehom. Zaključak svih prisutnih je kako nam fali ovakvih večeri, u kojima ćemo uživati u opuštenom druženju i teploj domaćoj besedi.

crikva.hr

Podijelite