Posljednji vikend proljetnog "Experience Crikvenica"

Ovogodišnji proljetni projekt „Experience Crikvenica“ bliži se kraju. Nakon tri sportsko-rekreativna vikenda, očekuje nas posljednji s početkom u subotu, 13. svibnja, u obliku nordijskoga hodanja na relaciji Crikvenica – Selce pod vodstvom Kluba za športsku rekreaciju „Gorovo“ iz Opatije. Start je na Trgu Stjepana Radića u 10:00 sati.

S obzirom na to da se radi o kompleksnom projektu kojim se promoviraju outdoor aktivnosti na našoj rivijeri, opuštajući wellness programi u hotelima i zdravstvenim institucijama te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima, sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na www.rivieracrikvenica.com i Facebook stranici Crikvenica – Croatia. Osim sudjelovanja na outdoor aktivnostima, ne propustite svoja nepca počastiti našom posebnom gastro ponudom, koju za vas pripremaju naši kreativni chefovi, a kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će ustanove Rivijere Crikvenica, kao i wellness odjeli odabranih hotela, imati posebnu ponudu tretmana i usluga. Na nadolazeću sportsko-rekreativnu aktivnost – nordijsko hodanje – možete se prijaviti putem maila [email protected] ili, ako ste gost hotela, na recepciji.
U slučaju vremenskih neprilika, aktivnost na otvorenom se otkazuje.
Ne propustite posljednji vikend proljetnoga „Experiencea“, budite dio ove predivne outdoor – gastro – wellness priče.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Partneri: „Jadran“ d.d., „Terme Selce“ d.o.o., „Thalassotherapia“ Crikvenica, „Le Premier“ d.o.o.,Elez“ d.o.o., „Man-Planet“ d.o.o, konoba „Karoca“, konoba „Ulika“, konoba „Riva“, restoran „Kantunić“, BK „Crikvenica“, „Krasnica“ d.o.o., KŠR „Gorovo“ Opatija
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, „Eko Murvica“ d.o.o.

Podijelite