Poraz odbojkašica u prvoj utakmici novog prvenstva

1.B HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ZAPAD ZA SENIORKE

1. kolo: ŽOK ROVINJ-ROVIGNO – ŽOK CRIKVENICA 3:0 (25:21, 25:11,25:17)               

ŽOK CRIKVENICA: Hana Džinić, Laura Mađerić, Renata Polić, Marta Šarčević, Paola Škraljsky, Nermina Tatar, Nikolina Zgombić i Korina Žužić. Trener: Marko Pavičić.  

Ovog su vikenda počela službena natjecanja u 1.B hrvatskoj odbojkaškoj ligi zapad za seniorke. U nedjelju 22. listopada, odbojkašice ŽOK-a „Crikvenica“ su gostovale u Rovinju, protivnik ekipi iz Crikvenice bila je ekipa ŽOK-a „Rovinj – Rovigno“, koja je pobijedila rezultatom 3:0 (25:21, 25:11, 25:17).

Ekipa ŽOK-a „Crikvenica“ nastupila je u oslabljenom sastavu bez nekoliko standardnih igračica pa su priliku za nastup dobile mlade igračice Nikolina Zgombić i Renata Polić. Nikolini i Renati je to bio prvi nastup u njihovoj kratkoj odbojkaškoj karijeri, odigrale su vrlo dobro i hrabro ali ih je sputavala izražena trema i respekt prema daleko iskusnijim protivnicama. Crikveničke odbojkašice su u fazi obrane odigrale solidnu utakmicu, ali nije bilo kvalitetne realizacije napada te uz dosta pogrešaka na servisu nisu mogle pružiti snažniji otpor domaćim odbojkašicama iz Rovinja.  

Prvu utakmicu na domaćem teremu odbojkašice ŽOK-a „Crikvenica“ odigrati će 4. ili 5. studenog. U goste im dolazi ekipa OK-a „Umag“, ekipa prošlosezonskih prvakinja 1.B hrvatske odbojkaške lige zapad.  

crikva.hr

Podijelite