Poraz "Murvice" od "Udarnika"

 

2. HRVATSKA LIGA RUKOMETAŠICA - ZAPAD

3. kolo: MURVICA - UDARNIK  23:26 (11:10)

Crikvenica, 9.10.2022. Gradska sportska dvorana. Gledatelja: 150. Suci: Buneta i Komljenović (Rijeka).

MURVICA: Kutija 1, Butković 5, Perčić Bahtiri 1, Lekaj, Maja Pešut, Stipčić, Matijašić 2, Skorić 10 (3), Mandekić, Tomić, Debelić, Marta Pešut, Lončarić, Runtas 2, Car 2. Trener: Džekić.
UDARNIK: Krznar, Jurić 3, Jozinović, Horvat, Vincek 4 (3), Bajkuša 3, Mostarlić 6 (2), Haramina 1, Butković 1, Jambrešić, Vrabelj, Dunđerović, Gvardiol 2, Vrdoljak, Bošković, Laco 6 (3): Trener: Zrnić.

Sedmerci: "Murvica": 5 (3) "Udarnik": 11(8).
Isključenja: "Murvica": 14' "Udarnik": 4'

Treća uzastopna utakmica "Murvice" na domaćem parketu bila je vrlo slična dvjema prethodnima, s tom razlikom što je ovaj put izostala neizvjesna završnica. Naime, gošće iz Velike Gorice su tri i pol minute prije kraja došle do prednosti od 4 gola (21:25) i tu su prednost umješno sačuvale do kraja.
Bila je to još jedna tvrda utakmica s puno sedmeraca i isključenja ("Murvica" 14 minuta) te puno promašaja i pogrešaka na obje strane. Sve do 46. minute rezultat je bio u egalu (18:18), a onda su se gošće iz minute u minutu počele odvajati, ponajviše zahvaljujući odličnoj golmanici Leni Dunđerović koja je ušla u 50. minuti i obranila više zicera domaćim igračicama. 
Veliki hendikep za "Murvicu" bio je izlazak iz igre kapetanice Ane Debelić koja je odmah na početku utakmice dobila neugodan udarac u vrat i više se nije vraćala na parket.
U redovima "Murvice" istakle su se Sara Mandekić na golu te efikasne Ivona Skorić (opet je postigla 10 golova) i Antonija Butković.
Pobjedi rukometašica "Udarnika" nema zamjerke, a naše rukometašice sljedeće priliku za popravak imat će sljedeće subote u Karlovcu.

Antonija Butković s navijačicama

Podijelite