Poraz košarkaša u zadnjoj utakmici kvalifikacija

1 - Mario Perić i Nikola Dragonjić
2 - Nikola Dragonjić, Siniša Štemberger i Jure Jurić
3 - Tin Tikveša, Paolo Latin i Siniša Štemberger
4 - Ivor Benić i Zdeslav Zorić

ZAVRŠNI TURNIR ZA POPUNU 1. LIGE

5. kolo: VINDIJA – CRIKVENICA  77:71 (16:15, 35:34, 50:53, 77:71)

Crikvenica, 4.7.2021. Gradska sportska dvorana. Gledatelja: 50. Suci: Žagar, Barišić i Juraga.

VINDIJA: Pavlic 20, Ostoić 2, Tibor Kovačić 12, Jerešić, Čevra 10, Košćak, Kelemen, Kapustić, Borna Kovačić, Šutalo 18, Novak 15. Trener: Velimir Mudri.
CRIKVENICA: Latin 3, Šulentić 4, Štemberger 29, Tikveša, Jurić 2, Vilušić 13, Dragonjić 6, Benić, Perić 14, Zorić. Trener: Zoran Dragojević.  

Završene su kvalifikacije za ulazak u 1. ligu košarkaša, novi prvoligaški su zagrebački "Medveščak" koji je turnir završio bez poraza te "Amfora" iz Makarske.
Košarkaši "Crikvenice" turnir su završili na 4. mjestu nakon što su danas poraženi od "Vindije" u utakmici koja je odlučivala o plasmanu na 3. mjesto. Većim dijelom utakmice naši su košarkaši bili u vodstvu, međutim u posljednjih 5 minuta gosti su imali više energije da dođu do zaslužene pobjede. Najbolji u redovima "Crikvenice" i danas je bio Siniša Štemberger, a dobru utakmicu odigrao je Mario Perić.

 

Izjave trenera:
Velimir Mudri („Vindija“): U dvoboju dvije iscrpljene ekipe zadnjeg dana turnira, mi smo imali nešto više energije što je na kraju prevagnulo.
Zoran Dragojević („Crikvenica“): Tužan sam što turnir nismo okončali pobjedom iako smo veći dio utakmice bili u vodstvu. Raspali smo se u zadnjih 5 minuta kad nam je definitivno ponestalo snage. Čestitam treneru „Vindije“ na pobjedi. Ovaj turnir nam je dobro došao da vidimo gdje smo i što možemo, a najveća dobit je što su veliku minutažu dobili naši mladi igrači, od kojih se posebno istakao Bruno Vilušić.

Ivica Šubat

Podijelite