Polaganjem vijenca obilježen Dan Primorsko-goranske županije

Povodom Dana Primorsko-goranske županije delegacija u sastavu župan Zlatko Komadina, predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić i pročelnik Ureda županije Goran Petrc, položila je vijenac i zapalila svijeću na Središnjem križu Centralnog gradskog groblja Drenova u spomen na sve preminule građane i poginule branitelje.
Tom prilikom župan Komadina čestitao je svim građankama i građanima Dan Županije te istaknuo važnost solidarnosti u ovim izazovnim vremenima.
Župan se osvrnuo na protekli mandat koji je obilježen velikim investicijskim ciklusom; obnovom i izgradnjom pomorske infrastrukture, kapitalnim ulaganjima u zdravstvene ustanove, školsku infrastrukturu, kulturnu i povijesnu baštinu te realizacijom velikih europskih projekata.
Župan je zahvalio svim građanima na povjerenju, ali isto tako i svim zdravstvenim djelatnicima na predanom radu u vrijeme epidemije.
Čestitkama povodom Dana županije pridružio se i predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić te je svim građanima poželio da ostanu duhom pozitivni, ali korona nalazima negativni. Snimka izjava dostupna je na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=yG9u-6KM0uQ&ab_channel=KanalRi

https://www.youtube.com/watch?v=e7Ts9yIcteY&ab_channel=KanalRi

Podijelite