Počelo Prvenstvo Hrvatske u boćanju za kadete (U15) na boćalištima u Jadranovu i Driveniku

Sinoć je na boćalištu u Jadranovu svečano otvoreno Prvenstvo Hrvatske u boćanju za kadete (U15). Natjecanje je otvorio predsjednik Hrvatskog boćarskog saveza Denis Peršić, a svečanosti otvaranja bili su nazočni Ivona Matošić Gašparović, zamjenica gradonačelnika Grada Crikvenice, Vesna Car Samsa, predsjednica Gradskog vijeća Grada Crikvenice, Ivan Smojver, gradski vijećnik, Ivan Sušanj, dopredsjednik Boćarskog saveza PGŽ te izbornici hrvatskih boćarskih reprezentacija Dean Klarić, Čedo Vukelić i Vjekoslav Matetić.
Predsjednik HBS-a Denis Peršić uručio je predsjedniku BK "Sveti Jakov" Ivici Šabanu zahvalnicu za organizaciju ovog natjecanja, a treba istaknuti da je ovo već peto državno prvenstvo koje su u Jadranovu u proteklih 10 godina organizirali vrijedni članovi BK "Sveti Jakov".
Natjecanja mladih boćara su pod vodstvom voditelja natjecanja Davora Jelovice počela ujutro na boćalištima u Jadranovu i Driveniku, a imena pobjednika u disciplinama bližanje i izbijanje u krug, štafetno izbijanje i precizno izbijanje saznat ćemo večeras.

crikva.hr

Podijelite