Počela izrada murala "Ne zaboravimo Vukovar"

1 - Naziru se konture murala
2 - Najbolji crikvenički nogometaš svih vremena Ivan Katnić Aje (igrao je i za "Rijeku"), na štandu Udruge
3 - Štand Udruge "Vavik vjerna Kirija"


Iz Udruge "Vavik vjerna Kirija" dobili smo informacije kako su počeli radovi na izradi murala u spomena na herojsku žrtvu grada Vukovara:
- U utorak 3.11. krenula je izrada murala „ Ne zaboravimo Vukovar“. Postavljena je građevinska skela, crikvenički vatrogasci su oprali stup i autor murala Eduardo Filipović započeo je s pripremom i oslikavanjem.
Grad Crikvenica se u međuvremenu uključio kao suorganizator projekta i kroz potrebnu papirologiju i financije pomogao da se još malo približimo konačnom cilju tako da je do sada prikupljeno oko 20.000,00 kuna od potrebnih 28.000,00 kuna. Trošak projekta se povećao za 3.000,00 kuna pošto je u međuvremenu odlučeno da se otvorenje murala napravi spektakularno i da ostane ovjekovječeno, ali za sada će to ostati iznenađenje. Napominjemo još jednom da se vodi registar donatora kako bi sve bude apsolutno transparentno.
U subotu 7.11. svi zainteresirani mogu obići mural, pogledati izradu, a na parkingu ambulante, blizu samog grafita bit će postavljen štand Udruge gdje će se moći predati donacija. Također će se moći kupiti i šal Udruge, a sva sredstva od prodaje bit će namijenjena za završetak hvale vrijednog projekta. Štand će biti postavljen od 10:00 sati ujutro do mraka.
Sve koji planiraju obići štand i mural molimo da ne rade gužvu, budu odgovorni, da se pridržavaju epidemioloških mjera, drže distancu i nose zaštitne maske kako ne bi ugrozili svoje niti tuđe zdravlje. - javljaju iz Udruge "Vavik vjerna Kirija"

Svi oni koji nisu u mogućnosti doći u subotu mogu i dalje donaciju uplati na račun Udruge: 
Račun udruge: ZAGREBAČKA BANKA - IBAN:  HR 5823600001102740431  
Svrha uplate: Donacija za izradu murala „Ne zaboravimo Vukovar“

crikva.hr

Podijelite