Počela akcija "Solidarnost na djelu 2021."

Hrvatski Crveni križ ove godine obilježava 49. godinu sabirne akcije Solidarnost na djelu 2021. u sklopu koje će Gradsko društvo Crvenog križa Crikvenica prikupljati novčanu pomoć namijenjena najugroženijim stanovnicima za nabavku prehrambenih proizvoda uoči Božića.
S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, akcija će se provoditi, kao i protekle godine na javnim mjestima, u školama, te direktnim uplatama na žiro-račun, a volonterke će, također, imati manju količinu bonova ukoliko ih netko od građana kontaktira.
GDCK Crikvenica će na vrijeme obavijestiti građane o mjestu i vremenu organizacije štandova u svim mjestima (Crikvenica, Selce, Dramalj, Jadranovo), a građani donacije mogu uplatiti i na poseban račun otvoren samo za ovu akciju kod Erste&Steiermaerkische bank d.d.:
IBAN - HR5724020061500112926

Uplate na račun se primaju isključivo u vremenu od 8.10. do 15.11., budući je račun otvoren za akciju koja će se provoditi u ovom vremenskom periodu.
Za svaku donaciju građani će dobiti bonove u vrijednosti donacije, na kojem će biti oznaka godine i pečat Društva.

U akciju su se i ove godine uključile sve škole na području Grada Crikvenice, te će akciju organizirati unutar svake škole putem svojih povjerenika za Crveni križ. Obabvještavamo sve građane da se u akciji prikupljaju isključivo novčana sredstva, odjeća i obuća se NE prikupljaju.

- Zahvaljujemo unaprijed na sudjelovanju i doprinosu svim građanima i volonterima, te svima koji su na bilo koji način uključeni u ovu akciju tijekom svih godina. Molimo građane da i ove godine pokažu svoju plemenitost, te tako pomognu svima onima kojima je pomoć potrebna. - ističu u GDCK Crikvenica

crikva.hr

Podijelite