Pobjeda "Murvice" protiv Karlovčanki

2. HRVATSKA LIGA RUKOMETAŠICA - ZAPAD

2. kolo - MURVICA - ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC  28:26 (15:10)

Crikvenica, 30.9.2023. Gradska sportska dvorana. 

MURVICA: Kutija 1 (1), Dugonjić, Ljubanović, Matičić 6 (1), Stipčić 3, Skorić 6 (2), Mandekić, Tomić, Nekić 3, Dorčić 5, Toskić, Lončarić 1, Samardžić, Jerković, Car 3.
ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC: Nose 4, Stepić 5, Teskera 2, Kusanić 10 (3), Razumić 1, Perković, Goršić, Medved 2, Jurišić 2, Keča. 

Rukometašice "Murvice" pobijedile su ekipu Škole rukometa Karlovac u premijernoj utakmici na domaćem parketu u novoj drugoligaškoj sezoni.
Prijelomnom se pokazalo razdoblje koncem prvog poluvremena kad su domaće rukometašice napravile prednost od 6 golova razlike (15:9) i tu su prednost umješno sačuvale do samoga kraja.
Karlovčanke su stalno prijetile, ali nisu uspjevale spustiti razliku na manje od dva gola za "Murvicu" koja je zasluženo pobijedila. Pobjeda je mogla biti iskazana i uvjerljivijim rezultatom, no domaće rukometašice su u zadnjih 5 minuta i vodstva 27:22 do kraja postigle samo jedan gol, a gošće četiri, pa je utakmica završila 28:26.
Najefikasnije u redovima "Murvice" bile su Ivona Skorić i Jelena Matičić, dok je goste predvodila Marija Kasunić sa 10 postignutih golova.
Nakon dva odigrana kola "Murvica" ima dvije pobjede, jednako kao i rukometašice "Ivanića", a upravo se te dvije ekipe susreću u sljedećem kolu u Ivanić Gradu.

crikva.hr 

Podijelite