Pobjeda "Arxica" protiv Gospićanki u drugom ligaškom kolu

PRVA LIGA KOŠARKAŠICA - GRUPA B

2. kolo: ARX-CRIKVENICA  – GOSPIĆ  88:64 (33:5, 22:13, 16:11, 17:15) 

ARX-CRIKVENICA: Knez, Sunara, Rogić 28, Nikšić 9, Petelin 2, Đurić 2, Blažević 31, Starčević 2, Toić 8, Benić, Kljajić 2, Rešetar 4. 
GOSPIĆ: Vrban 2, M. Milković 13, Radošević 3, Kolačević 1, Uzelac Čović, L. Milković 2, Binički, Jerković, Benković 9, K. Milković 10, Rosandić 4, Orešković. 

Raspoložene košarkašice "Arxa Crikvenica" uvjerljivo su pobijedile ekipu "Gospića" u 2. kolu Prve lige košarkašica - skupina B. Istaknute sudionice ovog dvoboja ovako su doživjele utakmicu: 

Mia Blažević: U utakmicu protiv "Gospića" smo ušli agresivno po cijelom terenu, što je rezultiralo našom velikom prednošću u prvom poluvremenu. Prije same utakmice imale smo malo vremena da ispravimo greške nakon prvog kola te smo na treningu odradile jako dobar posao i pokušale smanjiti svoje greške na što manji broj. Šuterski smo kao ekipa bile raspoložene te je sve išlo u našu korist, uz presing skoro kroz cijelu utakmicu, do šuteva, skokova te tranzicija. Vraćamo se snažnije i motiviranije te se veselimo nastavku lige. Čestitke ekipi "Gospića" na dobroj igri.

Ena Toić: U želji za poboljšanjem cijeli tjedan smo se borile, tukle i krvarile na treninzima. Naučivši greške iz prijašnjih utakmica, u ovu smo se potrudile ući s više koncentracije i novim pripremnim tehnikama. Naš trud, timski rad i slogu smo pokazale na terenu ostvarivši veliku prednost još u prvoj četvrtini. Kroz cijelu utakmicu bile smo agresivnije u obrani, aktvnije u šutu za 3 i imale bolji ulazak u poene jer smo znale koji nam je cilj. Pobjeda. Nadam se da će nam naučene lekcije iz prijašnjih i  ove utakmice pomoći da rastemo individualno, ali i kao ekipa. Hvala curama i trenerima iz "Gospića" na korektnoj utakmici.

crikva.hr

Podijelite