Peticija za ukidanje mostarine na Krčkom mostu

“Pozivam sve da daju podršku, da odu na FaceBook stranicu ISTA PRAVA ŽELIM i da potpišu peticiju za ukidanje mostarine”, poziv je Marka Boras Mandića, čelne osobe Unije Kvarnera upućene građanima Republike Hrvatske kojoj se unutar 72 sata priključilo preko 5.000 građana od kojih su mnogi upravo iz Zagreba. 

Riječ je o peticiji putem FaceBooka u sklopu Inicijative za ukidanje naplate na Krčkom mostu- Ista prava želim pokrenutoj 2017. godine od strane Marka Boras Mandića osobno te Unije Kvarnera. 
https://www.facebook.com/istapravazelim

“Sada je došlo vrijeme da još jednom snažno i zajednički uputimo zahtjev prema nadležnim tijelima i da se zajedno izborimo za ukidanje protuustavne i diskriminirajuće naplate mostarine na Krčkom mostu”, poručio je Boras Mandić te nastavio kako je više od 5.000 građana koji su se do sada uključili u inicijativu snažan podstrek svima da inicijativa ide do kraja i da se naplata konačno ukloni s Krčkog mosta.

 “Podrsku daju građani iz svih dijelova regije od Umaga do Paga ali i iz ostalih krajeva Hrvatske. Imamo jako veliku podršku iz Zagreba a potpisi stižu i iz Dalmacije i Slavonije. Ljudi su prepoznali pravednost u našoj inicijativi, smeta im ta nametnuta nejednakost i spremni su podržati zahtjev za ukidanje mostarine jer drže da je to pošteno, pravedno i jedino ispravno”, objasnio je Boras Mandić te nastavio kako je i jako puno potpisa s Krka i ostalih kvarnerskih otoka što potvrđuje  da su otočani konačno odbacili lažnu tezu da je most za njih besplatan.

”Hvala svima na iskazanoj velikoj podršci do sada i idemo to odraditi do kraja zajedničkim snagama. Svaki građanin koji se uključi u inicijativu je jedan korak napred ka ostvarenju zajedničkog cilja svih-ukidanju mostarine na Krčkom mostu te ostvarivanju istih prava svim građanima,  završna je poruka Marka Boras Mandića, pokretača inicijative Ista prava želim. 

crikva.hr

Podijelite