Ovoga vikenda turnir u piciginu i druga događanja na Rivijeri Crikvenica

Zadnjeg vikenda u lipnju Crikveničani i njhovi gosti moći će se zabaviti uz nekoliko događanja na Rivijeri Crikvenica:

SVJETSKO PRVENSTVO U MAŽORET PLESU, 27. – 30.6.2024., Crikvenica – Gradska sportska dvorana
U crikveničkoj Gradskoj sportskoj dvorani od 27. do 30.6. održava se Svjetsko prvenstvo mažoretkinja prema pravilima Svjetske asocijacije - WAMT na kojem sudjeluje oko 3.500 mažoretkinja zajedno s pratnjom, delegatima, sudcima i predstavnicima. Na prvenstvu će sudjelovati više od 60 timova iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Češke, Poljske, Slovačke, Mađarske, Italije, Francuske, Rumunjske, Kanade, Kazahstana i Španjolske. Timovima sudionicima pridružit će se i delegati zajedno sa sucima iz Južnoafričke Republike, Filipina, USA, Cipra, Kanade, Španjolske, Malte te Švicarske.

RIBARSKA FEŠTA, 28.6.2024., 19:00, Selce - centar
Ugodno strujanje čistog morskog zraka, ukusni riblji specijaliteti i primorska glazba recept su za najbolje ribarske fešte. Uz sjajnu zabavu, čeka vas raznovrsna ponuda svježe ribe i morskih delicija. Vidimo se u centru Selca gdje će nas rasplesati Family Band!

TURNIR U PICIGINU, 28. – 29.6., 9:00, Crikvenica – Crni mol
U Crikvenici se picigin igra jako dugo, a Rivijera Crikvenica je poznata po velikom broju lijepih plaža, od kojih je veliki dio plitak i pješčan – samim time, idealan za igranje picigina. Lokacija na kojoj se picigin dobro „udomaćio“ je upravo ova na kojoj će se igrati drugi po redu turnir u ovom sportu, a to je Crni mol.
Oba dana, 28. i 29. lipnja, turnir počinje u 9:00 sati. Još uvijek se imate vremena prijaviti (https://www.ptcrikvenica.com/prijave), a očekuju vas i bogate novčane nagrade! Svaka ekipa može ukupno prijaviti do 10 natjecatelja (ekipa + rezerve), a za svaku partiju prijavljuje se 5 igrača.

SAJAM BIRAJMO ZDRAVO, 29.6.2024., Jadranovo – Mića placa 
U subotu 29. lipnja, održat će se 10. po redu sajam „Birajmo zdravo“  na Mićoj placi u Jadranovu. Sajam je to koji okuplja biološke i male lokalne proizvođače voća, povrća, maslinova ulja, prirodne kozmetike i sl.  

NASTUP MUŠKE I ŽENSKE KLAPE KASTAV, 30.6.2024., 20:30, Selce – centar
Ovu ljetnu večer dodatno će uljepšati nastup muške i ženske Klape „Kastav“. 

crikva.hr

 

Podijelite