Ovoga vikenda 14. Festival jagoda u Selcu

Selce će 18. i 19. svibnja biti domaćin jednog od najslađih festivala –  14. Festivala jagoda
Dvodnevna manifestacija, osmišljena da privuče sve generacije, zadovoljit će najzahtjevnija nepca, okusne pupoljke i glazbene kriterije – sve to na trgu uz samo more. Cijeli vikend će sve biti u znaku tog slatkog voća, tako da se nemojte iznenaditi što će se Selcem širiti opojni miris jagoda gdje god se zateknete.
Program ovogodišnjeg Festivala jagoda oba dana započinje u 10:00 sati prodajnom izložbom jagoda, slastica, proizvoda od jagoda i suvenira te dječjim programom. U duhu ovogodišnjeg Eurosonga učenici OŠ Zvonka Cara – Područna škola Selce rasplesat će nas poznatom melodijom Rim Tim Tagi Dim – vjerujemo da biste se htjeli pridružiti! Očekuju vas razna kreativna i ukusna pića od mnogima omiljenoga voća. Bola od jagoda s acetom balsamicom i crnim paprom, strawberry gin tonic, rakija od jagoda, lokalna vina… samo su dio naših aduta.
Sve će biti popraćeno glazbeno-zabavnim programom za djecu i odrasle, a posebno nas veseli činjenica da će u subotu, 18. svibnja, od 20:00 sati sve prisutne rasplesati i raspjevati popularna Zsa Zsa.  

Organizator Festivala jagoda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator Udruga proizvođača jagoda Jagodni prsten, a pokrovitelji Grad Crikvenica i Županijska lučka uprava Crikvenica.

Podijelite