Ovoga vikenda 13. Festival jagoda u Selcu

Mala primorska mjesta sama po sebi odišu šarmom, imaju posebnu draž. Takvo je i naše Selce, smješteno na Rivijeri Crikvenica. A kada se tom prirodnom šarmu doda zanimljiva manifestacija, svjedočite dobitnoj kombinaciji. Naime, Selce će 27. i 28. svibnja biti domaćin jednog od najslađih festivala –  13. Festivala jagoda.
Dvodnevna manifestacija, osmišljena da privuče sve generacije, zadovoljit će najzahtjevnija nepca, okusne pupoljke i glazbene kriterije. Cijeli vikend će sve biti u znaku tog slatkog voća, tako da se nemojte iznenaditi što će se Selcem širiti opojni miris jagoda gdje god se zateknete. Program ovogodišnjeg Festivala jagoda oba dana započinje u 10:00 sati prodajnom izložbom jagoda, slastica, proizvoda od jagoda i suvenira. Očekuju vas razne delicije od mnogima omiljenoga voća u obliku hrane, ali i pića – bola od jagoda i bosiljka, strawberry gin tonic, lokalno vino i prisnac, samo su neki od naših aduta. Da još nabrajamo ili već spremate stvari za naš slatki festival? Sve će biti popraćeno glazbeno-zabavnim programom za djecu i odrasle, a posebno nas veseli činjenica da će u subotu, 27. svibnja, od 19:00 sati sve prisutne rasplesati vrckave „Gelato Sisters“.

Organizator 13. Festivala jagoda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator Udruga proizvođača jagoda "Jagodni prsten". Pokrovitelji su Grad Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica. Sudionici u programu su Dječji vrtić "Radost" - Područni vrtić Selce, KUD "Neven" Selce, KUD "Vatroslav Lisinski" Crikvenica, Mažoretkinje Grada Crikvenice. Partneri su „Jadran“ d.d. i „Clotilda“ d.o.o.

LETAK_JAGODE_program.pdf

crikva.hr

Podijelite