Osvojite dvije besplatne vožnje na panoramskom kotaču

Treću godinu zaredom u centru Crikvenice, na Veloj paladi, zavrtio se panoramski kotač koji omogućuje pogled na grad iz potpuno nove perspektive.
Panoramski kotač, poput bečkog Riesenrada ili londonskog London Eyea, stalna je turistička atrakcija brojnih europskih gradova koji znatiželjnicima pruža pogled na gradske znamenitosti. Crikvenički panoramski kotač nešto je manji, ali i posebniji jer se nalazi svega nekoliko metara od mora i pruža nesvakidašnji pogled na Crikvenicu i crikvenički akvatorij.
Svojim atraktivnim izgledom dominira ljetnom vizurom Crikvenice i dodatno obogaćuje turističku ponudu destinacije. Panoramski kotač visine 22 metra proizveden je u Italiji u tvornici“ Lamborghini“ s.r.l. i ima 18 poluotvorenih kabina, kapaciteta 3-5 putnika po kabini. Postavljen je zahvaljujući uspješnoj suradnji Grada Crikvenice, TZG Crikvenice i tvrtke „Fest“.Osim za turiste i posjetitelje Crikvenice posebno je zanimljiv i stanovnicima Crikvenice koji svoj grad mogu doživjeti na potpuno drugačiji način.

OSVOJITE BESPLATNU VOŽNJU PANORAMSKIM KOTAČEM

Tvrtka "Fest" vlasnik panoramskog kotača postavljenog na Veloj paladi u Crikvenici poklanja dvije besplatne vožnje za dvije osobe zainteresiranima koji se jave na njihovu facebook stranicu te još dvije besplatne vožnje za dvije osobe koje se jave na njihovu instagram stranicu.
Poveznice na stranice su sljedeće:

Poveznica: https://fest.hr/fleet/panoramski-kotac/

Facebook stranica: Panoramski kotač

Instagram stranica: panoramski_kotac

Kod javljanja je potrebno tagirati osobu s kojom želite ići na panoramsku vožnju te se nadati da ćete biti izabrani među zainteresiranim praititeljima. Javiti se možete do sljedećg petka, nakon čega ćemo na našem portalu objaviti imena sretnih dobitnika.

Foto: Grad Crikvenica

Podijelite