Odlični nastupi najmlađih jedriličara "Vala"

1 - Jedriličari "Vala" s trenerom Svenom Katnićem

Najmlađi jedriličari "Vala" nastavljaju s uspješnim nastupima u klasi Optimist, pa su tako odlične rezultate postigli na dvije lipanjske regate održane na jezeru Jarun u Zagrebu i u riječkom akvatoriju.

"Velika nagrada grada Zagreba", Zagreb 5. i 6.6.2021.
Jedriličari "Vala" u klasi Optimist nastupili su na regati „Velika nagrada grada Zagreba“ na Jarunu, u organizaciji Jedriličarskog kluba "Zagreb". U dva dana jedrenja odjedrena su dva plova, a u konkurenciji su bila 62 jedriličara. Rezultati naših jedriličara su bili odlični:
2. Borna Mohač
5. Andrej Uzelac
11. Niko Katunar (1. mjesto u konkurenciji dječaka do 12g.)
18. Laura Čugalj (3. mjesto u konkurenciji djevojčica do 12g.)
21. Dorian Car
24. Doria Pajan
42. Arijan Selimović
53. Tibor Gagro

Regata "Sveti Vid 2021." - Rijeka, 12. i 13.6.2021.
Naši natjecatelji u klasi Optimist nastupili su na regati „Sveti Vid 2021“ u Rijeci u organizaciji Jedriličarskog kluba "3. maj" . I ovog vikenda naša mlada ekipa jedrila je odlično, u konkurenciji 62 jedriličara postigli su sljedeće rezultate:
2. Borna Mohač
4. Laura Čugalj (1. mjesto u konkurenciji djevojčica i 1. mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 g.)
12. Andrej Uzelac
14. Doria Pajan
16. Niko Katunar
26. Dorian Car
38. Tibor Gagro
46. Arijan Selimović

- U klubu smo jako zadovoljni napretkom naših najmlađih jedriličara koji se praktički sa svake regate vraćaju s osvojenim peharima. Njihov trener Sven Katnić je skoro svakog dana na moru s njima i evo rezultai se vide.
Rad je uvijek nagrađen, a napredak naših najmlađih jedriličara je ogroman. Ali, opuštanja nema, Sven je s ekipom optimista na jedriličarskom kampu na otoku Zlarinu gdje će trenirati sedam dana, te će nakon kampa sudjelovati na regati u Šibeniku. Uz jedrenje svako jutro su na rasporedu i kondicioni treninzi, a nakon svih obaveza, u slobodno vrijeme ekipa vozi bicikle ide na kupanje i druženje sa svojim vršnjacima iz drugih jedriličarskih klubova - izvijestio je trener Robert Jurinčić.

Jedriličari "Vala" uoči odlaska na Zlarin

crikva.hr

Podijelite