Odličan nastup Karle Ivčić na turniru u Varaždinu

Prošlog vikenda mladi stolnotenisači "Svetog Jakova" sudjelovali su na stolnoteniskom turniru 16. "Memorijal Mirko Abramović" u Varaždinu.
U sastavu ekipe bili su Gabriel Gržac, David Ahel, Petra Ivčić, Karla Ivčić, Vid Košćić, Mateo Košta, Matilda Salma i Veronika Salma, a vodio ih je trener Dominik Salma.
Odlične rezultate postigla je Karla Ivčić u kategoriji najmlađih kadetkinja. Najprije je u paru sa Sarom Rivetti (STK "Zagorec" Krapina) osvojila prvo mjesto, a onda je prvo mjesto osvojila i u pojedinačnoj konkurenciji. Karla je igrala i u kategoriji mlađih kadetkinja, stolnotenisačica dvije godine starijih od nje. I u ovoj je kategoriji postigla zapažene rezultate, nanizala je tri pobjede protiv visokorangiranih igračica, da bi jedini poraz doživjela u četvrtfinalu od kasnije pobjednice Klare Končar.
U kategoriji najmlađih kadeta ekipno Gabriel Gržac i David Ahel su osvojili 1. mjesto u grupi, a onda su u polufinalu izgubili od zagrebačkog "Marathona" čime su osvojili brončanu medalju. U pojedinačnoj konkurenciji Gabriel i David su prošli skupinu, ali su zaustavljeni u prvom kolu.
U kategoriji juniorki Veronika Salma je prošla grupu, no poražena je u 1/8 finala.
Vid Košćić i Mateo Košta su u kategoriji mlađih kadeta postigli po jednu pobjedu u grupi, a grupu nisu prošle Petra Ivčić u kategoriji najmlađih kadetkinja i Matilda Salma u kategoriji mlađih juniorki.

Inače, na turniru u Varaždinu nastupilo je ukupno oko 450 igrača iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Ukrajine, Indije i Hrvatske.

crikva.hr

Podijelite