Odbojkaški kamp ŽOK-a "Crikvenica" posjetila Sanja Popović Gamma

1 - Sanja Popović Gamma s najmlađim crikveničkim odbojkašicama

Naša proslavljena odbojkašica Sanja Popović Gamma, bivša državna reprezentativka, posjetila je jučer odbojkaški kamp ŽOK-a "Crikvenica". Sanjin je prvi klub u karijeri bio "Kastav", poslije je promijenila brojne klubove, igrala u Europi i Aziji, prošla najjače svjetske lige te osvajala nacionalne i međunarodne trofeje.
U razgovoru s najmlađim crikveničkim odbojkašicama otkrila im je puno toga iz svoje impresivne igračke karijere koja je trajala punih 26 godina. Polaznicama kampa, koje su bile oduševljene Sanjinim dolaskom, posebno su bila zanimljiva pitanja vezana uz Sanjine početke igranja, jer je i ona prve odbojkaške korake napravila u klubu sličnom "Crikvenici".
Ženski odbojkaški klub "Crikvenica" prvi je put ovoga ljeta organizirao odbojkaški kamp "Crikva za 10" za najmlađe odbojkašice, djevojčice do 5. razreda osnovne škole, s ciljem da se djevojčice i za vrijeme školskih praznika organizirano bave sportom.
Kamp vodi trener Marko Pavičić uz asistenciju igračice prve momčadi Paole Škraljsky te sestara Linde i Laure Mađerić i odličan je primjer popularizacije sporta među djevojčicama.

Ivica Šubat

Podijelite