Odbojkašice "Crikvenice" prikupile pomoć obitelji stradaloj u potresu

U akciju prikupljanja pomoći stradalima od potresa na području Sisačko-moslavačko županije uključile su se i članovi i članice Ženskog odbojkaškog kluba "Crikvenica". O nihovoj akciji više smo saznali od Marka Škraljskog, predsjednika Kluba:

- U razornom potresu koji je pogodio Baniju stradala je u Majskim Poljanama obitelj Marine Tomić Šantek. U potresu su smrtno stradali njen otac i brat, a potres je njihov dom srušio do temelja. Marina Tomić Šantek je naša sportska kolegica, odbojkaška je trenerica u Odbojkaškom klubu "Glina". Želeći pružiti pomoć Marini i njenoj obitelji, Ženski odbojkaški klub "Crikvenica" je pokrenuo među svojim članicama i članovima akciju prikupljanja financijske pomoći. Značajan broj članica i članova našeg Kluba se je uključio u akciju.
Ukupno smo prikupili 7.450,00 kuna, koje smo uplatili izravno na račun Marine Tomić Šantek. Prema našim saznanjima neke članice i članovi našeg Kluba su Marini samostalno donirali svoju pomoć. - rekao je Marko Škraljsky, predsjednik ŽOK-a "Crikvenica".

Podijelite