Od petka do nedjelje 35. međunarodni turnir veterana u košarci "Old Stars Zagreb 2024."

35. međunarodni turnir veterana u košarci “Old stars Zagreb 89”predstavlja jedinstveni sportski događaj koji okuplja strastvene veterane košarke, pružajući im platformu za prikazivanje njihovih dugogodišnjih vještina i ljubavi prema igri.
Ovogodišnji turnir, koji se održava u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici, započinje 24. svibnja u 17:00 sati i traje do 26. svibnja s posljednjom utakmicom koja počinje u 12:00 sati.
Turnir je prilika za ekipe iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske da se okupe i podijele svoju strast prema košarci. Osim natjecateljskog duha, turnir “Old stars Zagreb 89” je i mjesto susreta starih prijatelja, razmjene iskustava i uspomena iz prošlih dana slave na košarkaškim terenima.
Ovaj turnir nije samo sportski događaj, već i festival košarke koji slavi igru, zajedništvo i sportski duh.
Svi su pozvani da dođu i podrže svoje favorite, uživaju u uzbudljivim utakmicama i postanu dio ove prekrasne tradicije košarkaškog turnira veterana “Old Stars Zagreb 89”.
Organizatori turnira su Prva udruga košarkaških veterana "Old Stars Zagreb '89" i Košarkaški klub "Crikvenica", a pokrovitelji Grad Crikvenica i Turistička zajednica Grada Crikvenice.

Podijelite