Od 27. do 29. kolovoza u Crikvenici 32. međunarodni turnir veterana u košarci "Old Stars Zagreb 2021."

1- Crikvenički košarkaški veterani


Za tri tjedna Crikvenica će opet ugostiti nekadašnje košarkaške zvijezde iz šire regije na 32. međunarodnom turniru veterana u košarci „Old Stars Zagreb 2021“.
Riječ je o najdugovječnijem okupljanju košarkaških veterana u regiji, turniru koji se od 1989. godine tradicionalno održavao svake godine zadnjeg vikenda u svibnju. Međutim, pandemija koronavirusa onemogućila je održavanje turnira prošle godine (prvi put nakon 31 godine), a iz istog je razloga i ovogodišnji turnir iz svibanjskog termina prebačen za kraj kolovoza.
Utakmice turnira igrat će se u Gradskoj sportskoj dvorani i sportskoj dvorani OŠ Zvonka Cara, a prva utakmica na rasporedu je u petak 27.8. ujutro.
Dosad se za turnir prijavilo desetak ekipa među kojima su košarkaški veterani iz Beograda, Maribora, Ljubljane, Beča, Zenice, Zagreba i naravno bivši crikvenički košarkaški asovi. Prijave su otvorene do 25. kolovoza, a veterani će se natjecati u dvije muške i jednoj ženskoj kategoriji.
Organizator turnira je Prva udruga košarkaških veterana „Old Stars Zageb '89“ iz Zagreba uz pokroviteljstvo Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice i pomoć brojnih sponzora.

Košarkaški veterani iz Beča

crikva.hr.

Podijelite