Novi veliki uspjeh Dine Jurić

Novi veliki uspjeh na WAMT Svjetskom prvenstvu 2021. godine donio je mažoretkinji Plesnog kluba "Fiume" i učenici šestog razreda Osnovne škole Vladimira Nazora Dini Jurić titulu svjetske prvakinje.
Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo mažoret i twirling plesa održalo se online zbog trenutne situacije (pandemije koronavirusa) te je putovanje bilo onemogućeno.
U velikoj konkurenciji između 500 koreografija i 70 svjetskih timova diljem svijeta na WAMT mažoret i twirling Svjetskom prvenstvu Dina je ostvarila izvrsne rezultate te joj je pripao naslov svjetske prvakinje i zlatna medalja u solu s dva štapa. Srebrno odličje i titulu prve viceprvakinje svijeta Dina je osvojila u disciplini s jednim štapom.
Dina se natjecala i u ekipnom sastavu zajedno s ostalim članicama Plesnog kluba "Fiume" Paolom Rađa, Sarom Peričić i Mijom Dumić te osvojile svjetsko zlato. Uz zlatne i jednu srebrnu medalju kadetkinja Dina Jurić ostvarila je veliki broj sveukupnih bodova te joj je to donijelo visoko drugo mjesto u sveukupnom poretku svih natjecatelja prvenstva pod nazivom” Najbolja od najboljih”.

Dina je istakla kako je izrazito zahvalna svojoj trenerici Paoli Rađi koja joj je pomogla da ostvari svjetski uspjeh kao i mnoge druge uspjehe te naravno i cijelom Plesnom klubu "Fiume" koji ju je podržavao i poticao na postizanje što boljih rezultata.

crikva.hr

Podijelite