Nova slastičarnica u Crikvenici – "Sweet Dreams Slastice" za ljubitelje domaćih slastica

1 - Anamarija Šamanić, Silvija Nuhanović i Antonio Nuhanović

Početkom rujna zamirisali su domaći kolači u Tomislavovoj ulici 14 u Crikvenici. Otvorena je nova slastičarnica zvučnog naziva „Sweet Dreams Slastice“, u kojoj će ljubitelji domaćih slastica nesumnjivo doći na svoje.
Kolači se ovdje pripremaju po domaćoj recepturi i sa sirovinama iz domaćeg OPG-a, što je temeljni preduvjet za njihovu kvalitetu i odličan okus. U sklopu slastičarnice nije predviđen prostor za konzumaciju već se slastice kupuju za van, bilo da ste ih naručili ranije, bilo da ste ih izabrali iz primamljive izložbene vitrine.

Iza ove optimistične poduzetničke priče stoji vrlo mlada ekipa – devetnaestogodišnja Anamarija Šamanić, njen zaručnik, tek koju godinu stariji Antonio Nuhanović i mama Silvija s iskustvom u ovom poslu dužem od 25 godina. U ovaj su posao ušli s puno entuzijazma jer, kako su istakli, rade ono što vole. Svjesni su poteškoća koje prate poslovanje u sadašnje vrijeme, međutim optimizma im ne nedostaje:
- Smatramo da na području Crikvenici postoji tržište za naše proizvode i da ćemo uspjeti razvijati naš obiteljski posao. Pripremamo domaće kolače za sve prigode, bilo da je riječ o svadbama, rođendanima, različitim proslavama, kao i svakodnevnim zahtjevima za uživanje u slasticama. Sudeći po prvih nekoliko dana koliko smo otvoreni, imat ćemo posla i to je ono što nas čini optimističnim. – zaključuju Anamarija i Antonio.

Slastičarna „Sweet Dreams Slastice“ otvorena je svakoga dana i to od ponedjeljka do subote u vremenu od 9 do 20 sati, a nedjeljom od 9 do 13 sati. Kontakt telefon za narudžbe  je 091-613-1118, a facebook stranica s više informacija je sweetdreamsslastice@gmail.com.    

Podijelite