Nogometaši "Crikvenice" danas na Gradskom stadionu dočekuju "Otočac"

1 - Emran Xheladini, NK "Crikvenica"
2 - Bernard Imamović, NK "Crikvenica"

Od svih crikveničkih sportskih klubova jedino nogometaši „Crikvenice“ nemaju stanku za Uskrs, već danas igraju utakmice 22. kola Međužupanijske lige Nogometnog saveza Rijeka (kako se natjecanje službeno zove), ili 4. Hrvatske nogometne lige.
Nogometaši „Crikvenice“ će tako danas na Gradskom stadionu ugostiti momčad „Otočca“, protiv koje su u prvom dijelu sezone odigrali neodlučno 1:1, u utakmici u kojoj su bili vrlo blizu pobjede. Naši nogometaši imaju priliku osvojiti tri nova boda i dohvatiti mjesto u sigurnijem dijelu sredine ligaške ljestvice, međutim, izvjesno je da do pobjede neće doći lako, jer su i Otočanima bodovi od iznimne važnosti. Na ljestvici imaju samo bod manje od „Crikvenice“ i nalaze se u opasnoj zoni ispadanja iz lige.
Nogometaši „Crikvenice“ osokoljeni visokom pobjedom protiv „Lokomotive“ u Rijeci prošle subote (6:1), najavljuju dobru igru, što je najbolja pozivnica ljubiteljima nogometa i simpatizerima „Crikvenice“ da subotnje poslijepodne provedu na Gradskom stadionu.  

Ivica Šubat

Podijelite