Nedjelja u znaku proslave naslova prvakinja odbojkašica "Crikvenice"

 
Sezona dvoranskih sportova ulazi u samu završnicu. Nakon što su prošlog tjedna sezonu završile rukometašice „Murvice“, ovoga vikenda završava natjecateljska sezona 2021./22. i za rukometaše „Mornara-Crikvenica“ te odbojkašice „Crikvenice“.  

Nedjelja će biti u znaku odbojke. U dvorani Osnovne škole s početkom u 17:00 sati u odigrat će se utakmica posljednjeg 16. kola u natjecanju 2. hrvatske odbojkaške lige zapad za seniorke. Sastaju se ekipe ŽOK-a „Crikvenica“ i ŽOK-a „Pazin 2“.
Utakmica je svečarskog karaktera jer će poslije njenog završetka crikveničkim odbojkašicama biti dodijeljene medalje i pehar za osvojeni naslov prvakinja u natjecanju 2. hrvatske odbojkaške lige zapad. Taj naslov prvakinja crikveničke odbojkašice su osigurale i prije ove utakmice, tri kola prije kraja prvenstva. Osvajanjem naslova prvakinja ekipa ŽOK-a „Crikvenica“ osigurala nastup u 1.B hrvatskoj odbojkaškoj ligi sljedeće sezone. To je najveći uspjeh Kluba od njegovog osnivanja 1998. godine.
Ovaj veliki uspjeh crikveničke odbojke uveličat će i odbojkašice superligaša ekipe HAOK-a „Rijeka CO“ i odbojkaši superligaša momčad MOK-a „Rijeka“. Oni će s početkom u 15:00 sati održati promotivni odbojkaški trening s najmlađim članicama ŽOK-a „Crikvenica“. Nakon toga će biti u gledalištu tijekom utakmice između ekipa ŽOK-a „Crikvenica“ i ŽOK-a „Pazin 2“.
ŽOK „Crikvenica“ poziva sve ljubitelje sporta da odvoje nedjeljno popodne za odbojku i da svojim dolaskom uveličaju povijesni uspjeh crikveničke odbojke te pljeskom nagrade djevojke koje su taj uspjeh ostvarile.  

Nogometaši „Crikvenice“ danas igraju izuzetno važnu utakmicu protiv „Rudara“ u Labinu (početak u 17:00 sati). Pobjedom u ovoj utakmici ostali bi u utrci za naslov prvaka, stoga motiva ne nedostaje.  

Na gostovanje će vodeća momčad 1. HBL – sjever „Sveti Jakov“ koja gostuje u Lovranu, dok boćari „Gornjeg kraja-Ladvića“ ugoščćuju "Funtanu"“.  

Ljubitelji sporta podršku našim sportašima mogu dati vaterpolistima „Crikvenice“ koji na Bazenima Kantrida danas u 16:00 igraju protiv dubrovačke ekipe „Bellevue“.  

Rukometaši "Mornara-Crikvenica" prvenstvo završavaju danas gostovanjem u Metkoviću protiv "Mehanike".

Na sportska borilišta će i brojni sportaši u mlađim kategorijama, svima želimo puno uspjeha.

crikva.hr    

Podijelite