"Murvica" pobijedila u Opatiji, u zadnjoj utakmici prvog dijela

2. HRVATSKA LIGA RUKOMETAŠICA - ZAPAD

11. kolo: LIBURNIJA-OPATIJA - MURVICA  25:36 (11:19)

Opatija, 30.10.2023. SD "Marino Cvetković". Sutkinje: Kirasić i Stipetić (Ogulin).

LIBURNIJA-OPATIJA: Jardas, Nižić 2, Vivoda 6, Lenac 2, Stakorić 5 (1), Cerovac, Mihalić 3, Lana Zdrinščak 2, Luana Zdrinšćak 2, Afrić, Đukić, Hunčak 3 (2), Brubnjak, Balent.
MURVICA: Kutija 3, Dugonjić, Ljubanović 1, Stipčić 3, Skorić 8 (3), Mandekić, Nekić 6, Dorčić 1, Toskić, Lončarić 1, Samardžić 2, Jerković 4, Car 7. 

 U ranije odigranoj utakmici zadnjeg kola prvog dijela prvenstva, rukometašice "Murvice" pobijedile su u u Opatji ekipu "Liburnije-Opatija" s 11 golova razlike. Bila je to možda najbolja izvedba naših rukometašica, posebno u prvom poluvremenu, u kojem su stekle prednost od 8 golova (11:19).
Potvrđuju to i riječi trenera Ramiza Džekića nakon utakmice:
- Jako sam zadovoljan utakmicom u Opatiji posebno pristupom mojih igračica koje su ispunile gotovo sve što smo prije utakmice dogovorili. Prvo poluvrijeme ove utakmice je bilo možda najbolje koje smo u prvom dijelu prvenstva odigrali. Odlična obrana na koju su se nadovezale fenomenalne reakcije naših golmanica Sare Mandekić i Elle Toskić omogućile su da praktički već u prvom poluvremenu riješimo utakmicu. Cijela je ekipa funkcionirala baš kako treba i ni jednu igračicu ne bih posebno isticao.
Ovom pobjedom zadržali smo priključak s gornjim dijelom ljestvice na kraju polusezone. Što se tiče učinka, on je mogao biti i bolji, naročito u nekim utakmicama koje smo izgubili s previsokom razlikom. Međutim, to se može opravdati činjenicom da u ekipi imamo nekoliko novih igračica koje se još uigravaju i da je ova naša ekipa tek u stvaranju. Sada nam slijedi kraći odmor i onda idemo u pripreme za drugi dio sezone koja se nastavlja 10. veljače.

Rukometašice "Murvice" s trenerima Ramizom Džekićem i Markom Troskotom

crikva.hr
 

Podijelite