Mozaik

Mađarska tvrtka nudi električne bicikle

Zanimljiva prezentacija ponude električnih bicikala i mogućnost njihove nabave sredstvima iz EU fondova održana je u četvrtak u Gradskoj vijećnici. Predstavnik mađarske tvrtke Public Bike System Hungary Kft Ferenc Voros i Sandor Olah iz tvrtke Krk .

Predavanja za osmoškolce o žrtvi Vukovara

Vukovarski branitelj Stipan Tomić u OŠ Zvonka Cara
Foto 2: Sudionici predavanja u OŠ Zvonka Cara - vjeroučiteljica Božana Zečević, Davor Pavičić, učiteljica povijesti Branka Brnić, Stipan Tomić i Dragan Jovanović
Foto 3: Davor Pavičić i Stipan Tomić

Jubilarna PoZiCa predstavljena i u Crikvenici

Nakon predstavljanja u Zaboku u sklopu manifestacije Dani Ksavera Šandora Gjalskog, jubilarni 20. broj PoZiCe, zbirke literarnih i likovnih radova prijateljskih gradova Poreča, Zaboka i Crikvenice svečano je predstavljen jučer i u Gradskoj vijećnici, u organizaciji Gradske knjižnice Crikvenica.

"Julio i Romea" premijerno pred Crikveničanima

Pun atrij Osnovne škole Zvonka Cara sinoć je odzvanjao pljeskom na premijeri predstave „Julio i Romea“ u režiji Elle Crnić i izvedbi dječjeg čitateljskog kluba Biblice koji djeluje pod okriljem Gradske knjižnice Crikvenica.

Predstavljeno "Vrijeme badema" Maje Klarić

Maji Klarić je za dionicu dugu gotovo 800 km od francuskog Saint Jeana Pied de Port do Santiago de Compostele u Španjolskoj trebalo 35 dana, od toga 32 dana hoda i 3 dana odmora.

Dvadeseta promocija PoZiCe

Delegacija crikveničke PoZiCe u Zaboku i na zagrebačkom Mirogoju U sklopu kulturne manifestacije Dani Ksavera Šandora Gjalskog, u Zaboku je 28. listopada održana promocija jubilarne 20. PoZiCe, zbirke literarnih i likovnih radova učenika prijateljskih gradova Poreča, Zaboka i Crikvenice.

Biciklisti uživali na 17. "Panorami Vinodola"

Jučerašnji prekrasan sunčani dan privukao je više od 160 biciklista iz Hrvatske, Slovenije i BiH na 17. po redu biciklijadu ''Panorama Vinodola''. Prema riječima organizatora kao pun pogodak pokazala se odluka da biciklijadu iz vrućeg kolovoza presele u sredinu jeseni...

Hod na Kotor

Katedra Čakavskog sabora „Kotor“ organizirala je u subotu 28.10., na blagdan svetog Šimuna, patrona nekadašnje kotorske župe, tradicionalni pohod na Kotor i posjet crkvici sv.Šimuna i Jude Tadeja.