Mozaik

Članovi "Strileža" na izletu po srednjoj Dalmaciji

Prošlog vikenda od 14. do 16.10.2016. crikveničko Planinarsko društvo "Strilež" je za svoje članove organiziralo izlet po srednjoj Dalmaciji. Na putovanje je otišlo stotinjak članova "Strileža" koji su tijekom tri dana uživali otkrivajući Dalmaciju.

Hygia u pjeni

Nepoznat netko je tijekom vikenda ubacio deterdžent u fontanu koja se nalazi na trgu ispred Gradske knjižnice, pa se znamenita Hygia našla obavijena raskošnom pjenom. Djelatnici „Eko Murvice“ su ubrzo intervenirali i uklonili posljedice djelovanja deterdženta...

"Kup prijatelja" ribolovnih društava

Tradicionalno druženje i natjecanje sportskih ribolovnih društava s područja Grada Crikvenice nazvano „Kup prijatelja“, ove je godine održano u organizaciji ŠRD „Tunera“ u subotu 15. listopada u Jadranovu.

Dani kruha u Osnovnoj školi Zvonka Cara

Kao i svake godine Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje prigodno su obilježeni u Osnovnoj školi Zvonka Cara. U ponedjeljak 17. listopada od ranog jutra u matičnoj školi i u PŠ Selce školom su se širili mirisi kruha, peciva i kolača.

Obnova zelenih površina

Prekrasan sunčani dan u Crikvenici djelatnici "Eko Murvice" iskoristili su za uređenje zelenih površina. Tako su ispred zgrade pošte posadili božur umjesto raslinja koje je oštećeno u nevremenu za jakog juga. crikva.hr

Kruh - simbol zajedništva i života

Učenici i učitelji OŠ Vladimira Nazora tradicionalno su u svojoj školi obilježili Dan kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje. U matičnoj školi te u područnim školama u Dramlju i Jadranovu petak je započeo molitvom i blagoslovom krušnih proizvoda koje su ispekle vrijedne majke i bake.

Crikveničani na 25. Zagreb maratonu

Fotografije: Robert i Ana Maria Bashota na 25. Zagreb maratonu U organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza u nedjelju 9. listopada održan je 25. Zagreb maraton, najpopularnija i najmasovnija cestovna utrka u Hrvatskoj. Na nedjeljnoj utrci sudjelovalo je više od 10.

Budi fit uz Bodyfit Pilates i Zumba Fitness programe

Nekad se kod Estere hodočastilo u Permane na slasne pljeskavice, a sad je „in“ jedna druga Estera kojoj se dolazi da bi bili fit i imali savršeno oblikovano tijelo. Put do savršenog izgleda nije baš jednostavan, ali ako sada krenete s vježbanjem sva je prilika da ćete sljedećeg ljeta na plaži...