MNK "Jadranovo" pobjednik malonogometnog turnira "Jakovlja 2023."

U organizaciji Malonogometnog kluba „Jadranovo“, u ranim jutarnjim satima završen je malonogometni turnir „Jakovlja 2023.“, održan u sklopu proslave blagdana sv.Jakova, zaštitnika Jadranova. Na turniru su sudjelovale 24 momčadi, a najbolja je na kraju bila momčad MNK „Jadranovo“.
Koliko god domaćini bili gostoljubivi izvan terena, to nisu bili i na terenu, zadržavši pehar namijenjen pobjedniku u svojim rukama. Momčad „Jadranova“ u kojoj je igrala nekolicina igrača iz donedavno najbolje trećeligaške momčadi „Crikvenice“ (Ivan Butorac, Antonio Mazzarolli, Domagoj Prpić, Moreno Merle, Goran Kuna, Marin Ribarić, Jurica Njegovan)  pobijedila je u uzbudljivom finalu momčad momčad „Caffe-bar Faza Vidmar“. Utakmica je završila 2:2, da bi nakon penala domaća momčad pobijedila i to nakon što je golman Dario Grbčić obranio dva udarca Novljanima.
Zanimljivost je da su Jakovari u svojim redovima imali i dva svjetska prvaka, boćarske velemajstore (i odlične nogometaše) Marina Milićevića i Lea Brnića.

Najbolji igrač turnira je sjajni Antonio Mazzarolli, najbolji strijelac je Domagoj Barac (Caffe bar Faza Vidmar), a najbolji vratar Dario Grbčić. U najbolju petorku turnira uz njih su uvršteni i Marin Ribarić te Karlo Radošević. Utakmice su sudili poznati malonogometni suci Frlan i Rusich.

Četiri prvoplasirane momčadi igrale su u sastavima:
MNK JADRANOVO: Grbčić, Antonio Mazzarolli, Dorian Mazzarolli, Butorac, Milićević, Ribarić, Njegovan, Burul, Vranić, Živković, Merle, Domagoj Prpić, Kuna, Lukšić, Bosančić.
CAFFE BAR FAZA VIDMAR Vorkapić, Rubčić, Barac, Peričić, Golić, Vidović, Radošević, Krmpotić, Car, Škoro
EMA TRANSPORTI Sobotinčić, Jurković, Matijević, Konauli, Hajdaraj, Radić, Maksić, Manestar, Pendić, Negovetić, Petrović
ATLANTIC BAŠKA Tadić, Pavlić, Štulić, Polić, Petrović, Pleše, Jagić, Mance.

crikva.hr

Podijelite