Mladi vaterpolisti "Crikvenice" tijesno poraženi od vršnjaka iz Trsta

VATERPOLSKA LIGA PGŽ (U12)

4. kolo: CRIKVENICA - PALLANUOTO TRIESTE    6:7 (0:1, 2:1, 1:2, 3:3)

Rijeka, Bazen pod balonom na Kantridi. Gledatelja: 50. Suci: Beltrame i Čipčić (Rijeka).

CRIKVENICA: Jurić, Miličić 2, Car, Pupovac, Čugalj 2, Dijanić 2, Belić, Paladinić, Iličić. Treneri Ježić i Brozičević.

Mladi vaterpolisti "Crikvenice" golom razlike poraženi su od momčadi "Pallanuoto Trieste" u 4. kolu Vaterpolske lige PGŽ (U12). Izvještaj s utakmice dobili smo od njihovih trenera Gorana Ježića i Zorana Brozičevića:
- Na bazenu pod balonom Kantride odigrali smo još jednu utakmicu u kojoj smo pobijedili sami sebe. Krenuli smo nepovezano, s puno netočnih dodavanja i izgubljenih lopti i pravo čudo je što Tršćani nisu dobili prvu četvrtinu većim rezultatom, već samo s 1:0. Uz minimalne korekcije koliko je to nepotpuni sastav sa samo jednom zamjenom dozvoljavao, krenuli smo bolje u drugu četvrtinu da bi u trećoj i četvrtoj potpuno preokrenuli rezultat i poveli sa 6:4. Nažalost, to je bilo sve od nas. Nestali smo u samoj završnici i Tršćani s tri uzastopna gola rješavaju utakmicu. U zadnjim sekundama iznenada se ukazala prilika za izjednačenjem, ali još jedno oklijevanje i netočno dodana lopta dijelili su nas od boda. Pozitivno je da napredujemo i stječemo iskustvo odigravanjem ovakvih utakmica s ravnopravnim protivnicima koji igraju čvrstu obranu i u kojima ne ide sve po planu. To je i svrha ove lige u organizaciji Vaterpolo saveza PGŽ. U ljetnim uvjetima VK "Crikvenica" bi ovu utakmicu lako riješio u svoju korist. Do kraja lige čekaju nas naši ljuti rivali, ali dobri sportski prijatelji iz "Palade" (Njivice), "Lošinja" i "Delfina" (Rovinj) i u tim utakmicama probat ćemo pružiti bolju igru.

U srijedu se na Kantridi igraju kvalifikacije za završnicu PH za juniore (igrači rođeni 2004. i mlađi). Zadovoljstvo nam je istaknuti da će naša dva igrača Bože Galić (2006.) i Marko Novkovski (2004.) zaigrati za VK "Opatija LRH". Očekuju ih ukupno 4 utakmice, u srijedu dvije utakmice (Mladost i Medveščak), u nedjelju sa Zagrebačkim plivačkim klubom (ZPK) dok će se naknadno saznati i termin odigravanja utakmice sa riječkim "Primorjem". Još jedan dokaz lijepe dugogodišnje suradnje sa kolegama iz Opatije.

Ljestvica:

crikva.hr

Podijelite