Mladi rukometaši "Mornara Dramalj-Crikvenica" potvrdili plasman u ligu za prvaka

1. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA (U15) - REGIJA 1

10. kolo: MORNAR DRAMALJ-CRIKVENICA - KARLOVAC  21:13 (9:4)

Crikvenica, 5.3.2023. Gradska sportska dvorana. Sutkinje: Kirasić i Stipetić (Ogulin)

CRIKVENICA: Raguž, Stupar 1, Pleša 3, Car 1, Chanapol, Jurković, Gašparović, Matejčić, Čupić, Tomić,  Huljina 6, Stojčić 3, Klaić, Rak 7. Trener: Žirovec.

10. kolo: DUBOVAC-GAZA - MORNAR DRAMALJ-CRIKVENICA  18:21 (7:10)

Crikvenica, 5.3.2023. Gradska sportska dvorana. Sutkinje: Kirasić i Stipetić (Ogulin)

CRIKVENICA: Raguž, Stupar 1, Pleša 4, Car, Chanapol, Jurković 3, Gašparović, Matejčić 1, Čupić, Tomić,  Huljina 5, Stojčić 1, Klaić, Rak 6. Trener: Žirovec.

U utakmicama poslijednjeg kruga prvog dijela natjecanja 1. HRL U-15 regije 1 rukometaši "Mornara Dramalj-Crikvenica" potvrdili su prolazak u ligu za prvaka pobjedama protiv ekipa "Karlovca" i "Dubovac-Gaze" (Karlovac).
Njihov trener Ivica Žirovec ovako je komentirao utakmice:
- Protiv "Karlovca" smo ušli nervozno u utakmicu, što je rezultiralo da smo u prvih deset minuta promašili dva sedmerca i nekoliko izglednih prilika, pa je na semaforu stajao rezultat 3:3. U idućih deset minuta radimo seriju 6:1 i usmjeravamo utakmicu u mirnije vode, pa priliku za igru dobivaju svi igrači iz zapisnika.
Drugu utakmicu, koja je imala puno veći značaj, jer se bodovi iz nje prenose u drugi krug, otvorili smo puno bolje, te smo u 11. minuti imali prednost od pet pogodaka, no uporni gosti do poluvremena uspijevaju poravnati na 11:11. U drugom poluvremenu se većim dijelom igralo gol za gol, da bi se mi mini serijom u samoj završnici, uspjeli odvojiti i ostvariti vrlo važnu pobjedu.
S naše strane najbolji strijelci bili su Mauro Rak s ukupno 13 i Dominik Huljina s 11 postignutih pogodaka, no pobjedu je i ovaj put donijela požrtvovna borba u obrani svih igrača koji su bili na terenu.

crikva.hr

Podijelite