"Marina Jadranovo" prvi veći sponzor Boćarskom klubu "Sveti Jakov"


Boćari "Svetog Jakova" intenzivno se pripremaju za natjecanje u elitnom razredu hrvatskog boćanja - Hrvatskoj boćarskoj Superligi. Podsjetimo, to je najviši rang hrvatskog momčadskog boćanja u kojem se natječe 8 najboljih momčadi u Hrvatskoj, a boćari "Svetog Jakova" su jedini klub iz naše Županije u tom društvu.
Prvenstvo počinje 19.11. a boćari "Svetog Jakova" u prvom kolu u Boćarskom domu na Podvežici (gdje će igrati svoje domaće utakmice) dočekuju momčad "Sokol Orbica" iz Dugopolja.

Baš kao i sjajni jakovarski boćari koji se za prvenstvo pripremaju na jogu, uveliko se za Superligu pripremaju i članovi uprave BK "Sveti Jakov". Superliga je prilično skupa i organizacijski zahtjevna, pa uprava treba pronaći sredstva kako bi se u njoj moglo sudjelovati. Stoga su se dali u potragu za sponzorima koji će im u tome pomoći, a prvi veći sponzorski ugovor potpisali su u četvrtak.
Vlasnik "Marine Jadranovo" Boris Sabolić i predsjednik BK "Sveti Jakov" Ivica Šaban potpisali su ugovor kojim je "Marina Jadranovo" postala prvi veći sponzor jakovarskim boćarima. Potpisivanju ugovora nazočili su i voditelj momčadi Vjekoslav Matetić (inače direktor svih hrvatskih boćarskih reprezentativnih selekcija), tajnik Ivan Šipek i drugi članovi uprave Kluba.

- Već dugo vremena pratim fantastične rezultate boćara "Svetog Jakova" i njihov sam veliki navijač. Uopće nisam dvojio kad me moj prijatelj i susjed Vjekoslav Matetić zamolio za pomoć Klubu u igranju Superlige te ću pomoći koliko god budem u mogućnosti. Uvjeren sam da će naši boćari biti i dalje ovako dobri kao i do sada i da će nam priuštiti još puno razloga za ponos i zadovoljstvo. - istakao je prigodom potpisivanja ugovora Boris Sabolić.

U Klubu se nadaju da će se njegovim primjerom povesti i drugi potencijalni sponzori s kojima se vode razgovori.
Uskoro će startati i nova klupska web-stranica koju je također sponzoriski kreirala poznata riječka tvrtka Prospekt d.o.o.

Ivica Šubat

Podijelite