Malonogometni turnir Centra Izvor Selce

Centar za pružanje usluga u zajednici Izvor Selce u suradnji s OŠ Ivana Mažuranića, jučer je u Novom Vinodolskom organizirao nogometni turnir na kojem su sudjelovale dvije ekipe iz OŠ Ivana Mažuranića (6. i 7. razred) pod vodstvom trenera Adama Djeke te dvije ekipe korisnika Centra Izvor Selce pod vodstvom odgajatelja Davora Vukelića.
Pohvale za prikazano na utakmicama zaslužili su najbolji igrač Filip Butorac, najbolji strijelac Adrian Šmit i najbolji golman Tin Buneta iz NK Vinodol.

- S obzirom na uskoro otvaranje obnovljenih prostorija poludnevnog boravka Centra Izvor u Novom Vinodolskom (planirano za rujan 2021.) bila nam je želja i kroz sport približiti naše ideje i rad našeg Centra djeci i građanima Novog Vinodolskog, ali i omogućiti međusobno upoznavanje i druženje djece.
Ovim putem zahvaljujemo Gradu Novi Vinodolski te gradonačelniku Tomislavu Cvitkoviću na podršci i dolasku, kao i OŠ Ivana Mažuranića, ravnatelju Borisu Turjaku i psihologinji Andrei Bačić-Pavat na suradnji u organizaciji i provedbi nogometnog turnira pod nazivom „Novi Izvor“ - rekle su Petra Verbanac i Barbara Blažić iz Centra Izvor.

Podijelite