Ljetni ciklus škole plivanja i vaterpola "Morski konjić"

Vaterpolo klub "Crikvenica" tijekom ljeta koje je pred nama nastavlja s programom "Morskog konjića" - ljetnom školom plivanja i vaterpola.
Cilj programa je:
- potaknuti djecu da u najranijoj dobi savladaju vještinu plivanja,
- proširiti bazu crikveničkih sportaša u vodenim sportovima (plivanje, vaterpolo) koji u Crikvenici imaju gotovo stoljetnu tradiciju,
- kroz povećanje masovnosti sportaša još više aktualizirati potrebu izgradnje zatvorenog bazena u Crikvenici.

- Inače, "Morski konjić" nije samo ljetna priča nego je zamišljen kao trajna platforma kroz koju će crikvenička djeca učiti plivati i održavati se na vodi. Na taj način cilj nam je potaknuti djecu da u najranijoj dobi savladaju vještinu plivanja, proširimo bazu crikveničkih plivača i vaterpolista. Vaterpolo klub "Crikvenica" intenzivno radi na popularizaciji i omasovljenju vaterpola, te se planira oformiti ekipu vaterpolskih mlađih nada. Pozivamo sve djevojčice i dječake da nam se pridruže. - ističe Zoran Brozičević, predsjednik VK "Crikvenica".

Tijekom provođenja programa djeca će usvajati osnove održavanja na vodi, kretanja kroz vodu i plivanja. Škola djeci garantira zabavu te ugodnu i opuštenu atmosferu, a traje dva tjedna, odnosno šest radnih dana. Treninzi će se održavati tri puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak) u bazenu lječilišta "Thalassotherapia".
Djeca će raditi u grupama koje se formiraju, a na bazenu su osigurana dva termina u trajanju od gotovo dva sata (18:45 do 20,30 sati).

Ovom prilikom pozivamo roditelje da prijave svoju djecu, minimalna dob od 4 godine i starije. 
Za sve informacije možete kontaktirati na broj 095/9077574 (trener: Zoran Brozičević) ili na mail: [email protected]Po završetku programa djeca će dobiti diplomu te iskaznicu kojom postaju članovi kluba.

crikva.hr

 

Podijelite