Košarkaši "Crikvenice" (U13) bolji od vršnjaka iz Pazina

1 - Paolo Mužević
2 - Jan Matić
3 - Marko Dragičević

REGIONALNA LIGA DJEČAKA - U13

CRIKVENICA - PAZIN 62 : 49 (13:11, 11:9, 21:11, 17:18)

CRIKVENICA: Jarkovački 4, Đurić, Lovrić, Raguž, Dika, Martinović 2, Dragičević 13, Peričić 9, Mužević 18, Matić 16, Matošević, Babić.
PAZIN: Ivetac 14, Legović 6, Daus 2, Varvaruk 4, Guverin 7, Travalja, Andrušić, Bakša 4, Burić 12, Milotić, Montić.

Mladi košarkaši „Crikvenice“ (dječaci U13) pobijedili su vršnjake iz Pazina u gotovo izjednačenoj utakmici Regionalne lige dječaka. Naši dečki uspjeli su napraviti razliku u trećoj četvrtini gdje su odličnom obranom i još boljim napadom nadigrali protivnika te stvorili najveću prednost na utakmici.
U ekipi "Crikvenice" ovog puta se posebno izdvojio napadački trojac Dragičević (13p, 6s), Matić (16p, 11s ,4os) i Mužević (18p). Osim odličnog napada, trener Kozlevčar posebno ističe odličnu obrambenu reakciju naših igrača u pressingu koja je na kraju i odlučila utakmicu:
- Nije nas omelo što je netko brži od nas već smo trčali odličnim ritmom koji nas je na kraju nagradio pobjedom. Sljedeće kolo očekujemo derbi utakmicu protiv riječkog FSV-a. Pozivamo navijače da se okupe u čim većem broju i podrže ovu novu ekipu prepunu želje za dokazivanjem u svakoj utakmici. Treba posebno čestitati Paolu Muževiću na postignutih više od 100 poena (114) u službenim utakmicama za klub te mladom Davidu Maroševiću koji je prvi puta obukao dres našeg kluba. Bravo za ekipu! - rekao je Kozlevčar.

crikva.hr

Podijelite