Košarkaši "Crikvenice" igrat će 1. ligu!

Ono što se danima čekalo, sada je i službeno potvrđeno - košarkaši "Crikvenice" u sljedećoj natjecateljskoj sezoni igrat će u 1. muškoj košarkaškoj ligi.
Podsjetimo, košarkaši "Crikvenice" su nakon osvajanja naslova prvaka u 2. ligi - zapad igrali kvalifikacije za ulazak u 1. ligu, u kojima su zauzeli 3. mjesto, a pravo ulaska u viši rang stekla su dva prvoplasirana kluba.
Međutim, na jučerašnjem sastanku Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza održanom u Opatiji, donijeta je odluka o proširenju lige s 12 na 14 klubova, u kojoj su našli mjesto i naši košarkaši. Iz naše regije u 1. ligi igraju još "Kvarner 2010" i "Stoja" (Pula), a ligu iznad, u najvišem rangu natjecanja, HT Premijer ligi, igra "Škrljevo".
Ova vijest obradovala je sve ljubitelje košarke koji će odsad u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici moći gledati kvalitetnu košarku i navijati za pulene trenera Zorana Dragojevića.
Velike čestitke svima u Klubu, od predsjednika Alena Tomasa do ostalih članova uprave, trenerima i svakako igračima koji su izborili ovaj plasman.

Ivica Šubat

Podijelite