Koncert za Majčin dan u OŠ Vladimira Nazora

Pravu glazbenu poslasticu povodom Majčinog dana pripremili su učenici Glazbene škole koja djeluje pri OŠ Vladimira Nazora. Svoje majke, ali i brojne posjetitelje razveselili su pomno biranim skladbama koje su izvodili na klaviru, gitari, harmonici, ali i pjevajući u sastavu malog i velikog zbora Glazbene škole.
Pravo glazbeno umijeće na klaviru pod mentorstvom Olivere Mirković pokazali su Leona Derossi, Antonio Putrić, Niko Rubčić, Ivan Prica, David Ahel, Andrej Bogdanović te Tihana Rukober.
Natko Ferenčić i Dina Jurić odsvirali su također skladbe na klaviru, a njih je za ovaj nastup pripremala Ljerka Hegedušić dok je Sara Dražić svoj nastup na klaviru uvježbavala sa svojom učiteljicom Doris Knežević.
Domagoj Pauković za nastup na koncertu pripremao je gitariste, a nastupili su Šime Troskot, Stella Matić, Aron Halasz i Petra Ivčić dok je Luciju Avdagić na istom instrumentu pripremio Frane Frleta.
Mia Turina posjetitelje je razveselila izvedbom na harmonici, a nju je za nastup na koncertu pripremao Ante Mamula.
Koncert su pjesmom otvorili članovi velikog zbora, dok je mali zbor nastupio na samome kraju s dvjema pjesmama od kojih je posljednja bila Čestitka majčici nakon čega su mališani razveselili svoje majke u publici crvenim ružama. Zborovima je ravnala voditeljica Glazbene škole Ljerka Hegedušić koja je već najavila i završni koncert Glazbene škole 6. lipnja 2023. godine.

Jasmina Manestar

Podijelite