Klapa "Tić" na MIK-u i ove godine

Klapa "Tić"

Tribaljska klapa "Tić" i ove će godine zapjevati na festivalu "Melodije Istre i Kvarnera" te će tako nastaviti niz svojih nastupa na ovom popularnom festivalu.
Podsjetimo, klapa je na MIK-u postizala lijepe uspjehe svojim samostalnim nastupima kao i nastupima uz druge soliste, a nagrade je osvajala i na drugim festivalima što potvrđuje kontinuitet kvalitetnog rada ovih zaljubljenika u klapsku pjesmu.

Ove godine klapa će na festivalskim večerima izvoditi skladbu "Na ovoj punti" koju potpisuju Robert Grubišić kao autor glazbe i koautor aranžmana zajedno s Ivanom Ninom Načinovićem te Vjeko Alilović kao tekstopisac. Ovo nije prvi put da klapa surađuje s ovim autorskim timom s kojim bilježi i uspjeh na "Večerima dalmatinske pisme" u Kaštelima gdje je imala zapažen nastup sa skladbom "Moj vapore" te osvojila i nagradu za najbolji tekst. Nastavak suradnje ovog tima rezultirao je skladbom "Na ovoj punti", lijepom klapskom pjesmom koja slavi pravu ljubav.
Osim nastupa na festivalu "Melodije Istre i Kvarnera", klapa "Tić" najavljuje i novi nosač zvuka na kojem će se naći 11 skladbi različitih autora i koji je planiran za kraj kolovoza.
Klapa "Tić" djeluje pod KUD-om "Tić" čiji je predsjednik Mario Kružić, umjetnički voditelj je Ivan Nino Načinović, a klapu čine: Andrej Pobor (prvi tenor), Dalibor Papić, Ivica Grbčić, Dino Belobrajić (drugi tenori), Goran Cerović, Nikola Knez (baritoni), Boris Glavan i Tihomir Mataja (basovi).

U skladbi "Na ovoj punti" možete uživati na https:

Podijelite