Kiša odgodila Dječji sportski vikend, stoga uživajte u zdravoj prehrani po promotivnim cijenama


Rivijera Crikvenica je u svibnju domaćin zanimljivog projekta Experience Crikvenica (Health & Outdoor), projekta koji povezuje zdravlje, zabavu, aktivnosti na otvorenom, zdravu gastronomiju, istovremeno povezujući sve generacije.
Prvotno, zamišljena su četiri tematska vikenda koja donose zanimljiva i raznovrsna događanja besplatna za sve korisnike.
Dječji sportski vikend, koji se trebao održati 6. i 7. svibnja, odgađa se zbog najave lošega vremena. Vremenske (ne)prilike su presudile da se događanja predviđena za prvi svibanjski vikend pridruže događanjima trećeg vikenda.

U drugi vikend, od 14. do 15. svibnja, “dojurit” ćemo na kotačima jer nas čeka Biciklistički vikend.
U trećem vikendu, 21. i 22. svibnja, spojit ćemo odgođeni Dječji sportski vikend i Vikend rekreacije. Centar Crikvenice će postati veliki teren za sport i zabavu za djecu i odrasle.
Posljednji vikend, od 28. do 29. svibnja, namijenjen je veslanju i interpretativnoj šetnji u Jadranovu.

Nezaobilazan dio zdravog načina života jest i hrana, stoga će se naši vrsni kuhari u odabranim restoranima pobrinuti da uživate u zdravim menijima po promotivnim cijenama. Meniji su zamišljeni u tri slijeda do 150,00 kn ili pet sljedova do 250,00 kn.
Odabrani restorani i hoteli na Rivijeri Crikvenici jesu: Boutique hotel Esplanade, Burin, hotel Crikvenica, Karoca, Rosalia (Heritage Hotel Stypia), Trabakul u Crikvenici, Domino u Dramlju te Kantunić, Riva i Ulika u Selcu.
Na svoje će doći svi gastroljupci, neovisno o tome vole li više meso, ribu ili povrće. Vjerujemo da će se i vama brzo pokrenuti "gastro-kotačić" na spomen nekih jela iz ponude, kao što su juha od brokule s prženim bademima, salata od dimljenog lososa s jogurtom i povrćem, file lubena, orade i škarpine na žaru s blitvom na dalmatinski, rižini rezanci s piletinom i slatkim chili umakom ili kremasti rižoto sa šampinjonima, tikvicama, paprikama i aromatiziranim svježim sirom.
Ako ste željni nesvakidašnjih okusa, svakako kušajte namaz od slanutka s crnim sezamom, salatu s kozjim sirom i dresingom od meda i senfa, avokado na švedskom kruhu s poširanim žumanjkom prepelice i dimljeni tofu na kremi od cikle i wok povrću.
Vaš će dan biti još slađi uz kolač od badema, meki sir sa sladoledom od vanilije, bademom i bučinim uljem, panna cottu s coulisom od sušenih smokvi i prošeka, pohane jabuke s umakom od karamele ili pak zapečene jabuke punjene orasima, medom i cimetom.
Zdrava i ukusna hrana u najdražem vam društvu, i to na čistom morskom zraku – zvuči sjajno, zar ne? Dođite i uživajte u rapsodiji okusa i mirisa.

A kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će se ustanove naše rivijere (Thalassotherapia Crikvenica, Terme Selce) pobrinuti za posebnu ponudu tretmana i usluga.

Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na www.rivieracrikvenica.com i Facebook stranici Crikvenica – Croatia.
Učinite si ovo proljeće još ljepšim i zdravijim, posjetite Rivijeru Crikvenicu te uživajte na našem i vašem sportsko-rekreativnom i gastronomskom putovanju.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Partneri: Thalassotherapia Crikvenica, Terme Selce, Biciklistički klub Crikvenica, Veslački klub Jadran Rijeka, BK Bike Event, RG New Age, Atletico Team, OŠ Vladimira Nazora Crikvenica, OŠ Zvonka Cara Crikvenica, Cocktail Bar Balustrada
Gastro partneri: Boutique hotel Esplanade, restoran Burin, hotel Crikvenica, konoba Karoca, restoran Rosalia (Heritage Hotel Stypia), konoba Trabakul u Crikvenici, restoran Domino u Dramlju te restoran Kantunić, konoba Riva i konoba Ulika u Selcu
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, ŽLU Crikvenica, Eko – Murvica d.o.o.

crikva.hr

Podijelite