Karlin prvi kadetski pehar

U Varaždinu je prošlog vikenda igran 17. "Memorijal Mirko Abramović" na kojem je nastupilo oko 450 stolnotenisača iz četiri države, Slovenije, Srbije, BiH i Hrvatske. Na Memorijalu su igrali i mladi stolnotenisači STK "Sverti Jakov": Karla Ivčić, Petra Ivčić, Gabriel Gržac, David Ahel i Mateo Košta.
Prvog dana u ekipnom natjecanju Petra Ivčić osvaja svoj prvi pehar HSTS-a zlatnog sjaja u kategoriji najmlađih kadetkinja sa suigračicom Sašom Lendrec (Stubica)!
Karla Ivčić u kategoriji mlađih kadetkinja sa suigračicom Sarom Rivetti osvaja zlato, dok su David Ahel i Mateo Košta u kategoriji mlađih kadeta zaustavljeni su u grupi.
Drugog dana pojedinačno Karla Ivčić u svojoj kategoriji mlađih kadetkinja osvaja peti turnir za redom, pobijedivši u finalu 3:0 Ivu Lešić Duraliju (TIS). Petra Ivčić je u kategoriji najmlađih kadetkinja zaustavljena u četvrtfinalu, bolja od nje bila je jučerašnja suigračica Saše Lendrec (Stubica).
U kategoriji mlađih kadeta Mateo Košta prolazi grupu i zaustavlja ga David Baraba (MRT). Gabriel Gržac također prolazi grupu, ali ga u daljnjem natjecanju zaustavlja Bač Tai (FUŽ). David Ahel nije prošao grupu.
Zadnjeg dana Karla Ivčić se natjecala u starijoj kategoriji (kadetkinje). Karla je ulazna godina mlađih kadetkinja i u kadetskoj kategoriji mlađa je od konkurencije dvije ili tri godine. Izvrsnom igrom dogurala je do visokog polufinala, gdje ju zaustavlja Lana Benko sa 3:0, koja je i osvojila turnir u kadetskoj kategoriji.
Karla je na postolju podigla svoj prvi kadetski pehar.

crikva.hr

Podijelite