Karla Ivčić pobjednica 44. memorijalnog turnira "Lovro Ratković" u kategoriji najmlađih kadetkinja

Proteklog vikenda u Zagrebu je u organizaciji HATSK "Mladost", održan 44. memorijal „Lovro Ratković“, na kojem je nastupilo 399 natjecatelja u 12 kategorija. Među njima je bilo i 7 članova Stolnoteniskog kluba „Sveti Jakov“ iz Jadranova i to: David Ahel, Gabriel Gržac, Petra Ivčić, Karla Ivčić, Klara Prpić, Matilda Salma i Veronika Salma, a vodio ih je trener Dominik Salma.
I na ovom turniru briljirala je Karla Ivčić, koja je u kategoriji najmlađih kadetkinja bila najbolja. Karla je na putu do finala  finala uvjerljivo, bez izgubljenog seta, pobijedila sve svoje protivnice, da bi u finalu rezultatom  3:2 (8, -4, 9, -5, 10)  slavila nad Sarom Rivetti („Zagorec“).
Nadomak prolaska grupe bio je David Ahel, ispavši nakon zatvaranja kruga između 3 igrača. Svaki je imao skor 2:1, a presudio je međusobni omjer setova. Gabriel Gržac prošao je grupu kao drugi, u 1/16 finala pobijedio je 3:0 Šulca ("Marathon" Zagreb) i ispao u 1/8 finala od osvajača brončane medalje Pavića ("Vodovod" Osijek).
Karla Ivčić igrala je i u kategoriji mlađih kadetkinja gdje je bila bila prva u grupi, pobijedivši 5. igračicu na rang listi Gašpar (HASTK "Mladost" Zagreb) rezultatom 3:2. U 1/8 finala pobijedila je Miličić (DMH), a ispala je u 1/4 finala od Viktorije Oslaković Viktorije (JAS) koja je na kraju drugo mjesto.
Ostali jakovarski stolnotenisaši nisu uspjeli proći grupu. 

crikva.hr

Podijelite