Karla Ivčić pobjednica 24. stolnoteniskog memorijala "Matija Gregić"

U Osijeku je prošlog vikenda održan 24. memorijalni stolnoteniski turnir "Matija Gregić" na kojem je nastupilo više od 450 natjecatelja iz šest zemalja, među kojima i članovi STK "Sveti Jakov" Jadranovo.
Opet je odlična bila Karla Ivčić se natjecala u svojoj kategoriji mlađih kadetkinja i starijoj kategoriji kadetkinja.
Prvog dana u kategoriji kadetkinja u grupi je Karla igrala s aktualnom kadetskom prvakinjom i imala meč loptu za 3:1 koju nije realizirala i kao druga u grupi ušla je u završnicu turnira. Potom izvrsnom igrom pobjeđuje Emu Basanić (Pula) koja drži 5. mjesto na rank ljestvici kadetkinja rezultatom 3:0. U osmini finala zaustavlja je Franka Miškić iz Šibenika rezultatom 3:0.
Drugog dana turnira u svojoj kategoriji mlađih kadetkinja nastavlja izvrstan niz s obzirom na to da je na svakom turniru ove sezone bila - prva! Najteži meč imala je u četvrtfinalu gdje je okrenula 1:2 (-10, 9, -10, 9, 7) protiv Mije Romić ("Mladost"), dok je sve ostale susrete slavila 3:0. U finalu je bila bolja od Teodore Horvàth (prvakinje Srbije).

U kategoriji najmlađih kadetkinja natjecala se Petra Ivčić. Petra je prošla grupu s dvije pobjede i jednim porazom. Zaustavljena je u 1/8 finala, bolja je bila Lucija Balent (Donji Miholjac).
U kategoriji mlađih kadeta natjecali su se Gabriel Gržac, Mateo Košta i David Ahel.
Gabriel je prošao grupu sa dvije pobjede i jednim porazom i zaustavljen je u 1/16 finala od Frana Šimunovića (Samobor). Mateo Košta je također prošao grupu sa dvije pobjede i jednim porazom, a zaustavljen je u 1/8 finala od Matea Terihaja (Samobor). David nije prošao grupu.

crikva.hr

Podijelite