Karla Ivčić osvojila tri stolnoteniska turnira

Mlada stolnotenisačica "Svetog Jakova" Karla Ivčić nastavlja nizati odlične rezultate na turnirima diljem Hrvatske. U kategoriji mlađih kadetkinja na tri je turnira osvojila prvo mjesto.
Prvi turnir igrao se u Dugom Selu gdje je Karla uvjerljivo osvojila 1. mjesto i time skočila na 1. mjesto HSTS ljestvice u kategoriji mlađih kadetkinja.
Na sljedećem turniru, "Barba Tomo Amižić" u Zadru ponovno osvaja 1. mjesto i time potvrđuje vodeću poziciju na ljestvici. Proteklog vikenda se održao 13. "Kup grada Bjelovara" na kojem Karla izvrsnom igrom opet osvaja prvo mjesto i uvjerljivo zadržava status trenutne najbolje igračice Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja.
Sezona je tako za Karlu započela izvrsno, s obzirom na to da joj je ovo ulazna godini u kategoriji mlađih kadetkinja.

Karla Ivčić ove godine ulazi u stariju kategoriju, točnije u kategoriju mlađih kadetkinja, u kojoj ce se natjecati naredne dvije godine. Prijenosom bodova iz prošle sezone, na nultoj ljestvici sezone 2023./2024. kreće sa četvrtog mjesta na rank ljestvici Hrvatskog stolnoteniskog saveza.
Karla se natjecala i u kategoriji kadetkinja. U Zadru je zaustavljena u 1/4 finalu dok je u Bjelovaru zaustavljena u grupi s dva poraza i jednom pobjedom, što je također hvale vrijedan uspjeh jer su neke igračice i tri godine starije od nje. 


 

Podijelite