Kadetkinje ŠK "Crikvenica" treće u finalu ekipnog kadetskog prvenstva Hrvatske 2022.

Finale kadetskih šahovskih liga Hrvatske 2022. odigrano je u Hotelu Katarina u Selcu od 26.12. do 30.12.2022. te je ovim uzbudljivim natjecanjem zaokružena uspješna šahovska godina za naš klub.
Nastupilo je 8 najboljih kadetskih ekipa Hrvatske u muškoj konkurenciji i 7 ekipa u ženskoj konkurenciji. ŠK "Crikvenica" je imao predstavnike u obje konkurencije. Kadetkinje ŠK "Crikvenica" osvojile su treće mjesto u finalu ekipnog kadetskog prvenstva Hrvatske 2022. godinu a kadetima je pripalo šesto mjesto u ukupnom poretku u kategoriji kadeta.

Nagrađeni su i pojedini igrači koji su bili najbolji na svojim pločama a među njima su troje naših igrača:
Ivano Tomljanović je najbolji igrač na drugoj ploči kod kadeta, a Lara Zagorac je najbolja igračica na drugoj ploči kod kadetkinja. Odlučujući bod za djevojčice ostvarila je Luce Mudražija i osvojila nagradu za najbolju rezervnu igračicu.

Ekipa kadetkinja nastupila je u sastavu: Ema Hajdinić (nastupa na dvojnu registraciju za naš klub - matični klub ŠK "Kraljevica"), Lara Zagorac (nastupa na dvojnu registraciju za naš klub - matični klub ŠK "Rječina" Dražice), Leona Vuković, Hana Malnar Luce Mudražija.

Ekipa kadeta nastupila je u sastavu: Ivano Sundać, Ivano Tomljanović, Ivan Ivančić, Vid Krešić i Juraj Peričić.

Konačni poredak u kategoriji kadeta: "Petar Sedlar-Pepe" (Kaštel Novi), "Stridon" Štrigova, Koprivnica, "Codeasy" Vukovar, "Brda" (Split), "Crikvenica", "Sesvete Agroproteinka" i "Rijeka".

Konačni poredak u kategoriji kadetkinja: "Tomislav-Goran" (Sveti Ivan Žabno), "Konaki-KŽM" (Novo Virje), "Crikvenica", "Sveta Nedelja III", Vodnjan, "Caissa" (Zagreb) i "Polet" (Buševec).

crikva.hr

Podijelite