Još jedan "gostujući vikend" naših sportaša

Romina Antić, vratarka ŽRK "Murvica"                                                   

 

Pred nama je još jedan sportski vikend u kojem sve naše seniorske ekipe gostuju. Bit će zanimljivo vidjeti s kakvim će se uspjehom vratiti s gostovanja.    

RUKOMET  

Subota 5.11. u 18,00 sati, SOLIN:

1. HRL – jug: RK „SOLIN“ RK „CRIKVENICA“
 
Loš start rukometaša „Crikvenice“ imperativno nameće traženje bodova u svakoj utakmici, pa tako i u ovoj protiv „Solina“. Iz Dalmacije se rijetko donose bodove, međutim valja se nadati i što je još važnije ostaviti srce na parketu …  

Nedjelja 6.11. u 18,00 sati, PULA:

2. HRL – zapad:  RK „VERUDA“ – RK “SELCE”  

Selčani su u sličnoj situaciji kao i rukometaši „Crikvenice“, bodovi su im nasušna potreba. Koliko smo vidjeli od Puležana protiv „Mornara“, momčad „Verude“ nije toliko jaka da ih Selčani ne bi mogli iznenaditi.  

Nedjelja  6.11. u 17,00 sati, SVETA NEDELJA:

2. HRL – zapad - žene: ŽRK „SLOGA“ŽRK „MURVICA“

Rukometašice „Murvice“ su trenutno (sasvim zasluženo) sportski hit našega grada. Uoči gostovanja protiv „Sloge“ u Svetoj Nedelji prenosimo razmišljanja golmanice Romine Antić, jedne od junakinja prošlotjedne velike pobjede protiv „Lokomotive“:          
- Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu, pa pobjedu očekujem i protiv „Sloge“ u nedjelju. Stvarno dobro treniramo i ove bi sezone mogle puno postići. Prošlog prvenstva smo „Slogu“ savladale u obje utakmice, pa uz dužan respekt prema protivnicama vjerujem da ćemo to ponoviti i ovaj put.
Inače, rukometašice „Sloge“ su u dosadašnjih 5 kola zabilježile dvije pobjede, protiv ekipa „Zaprešića“ i „Senije“ koje su zasad bez bodova. Sve govori da su rukometašice „Murvice“ favoritkinje, ali, nije fraza, pobjedu treba izvojevati na parketu.  

Nedjelja  6.11. u 18:00 sati, SENJ:

2. HRL – zapad:  RK „SENJ“RK “MORNAR”

Gostovanje u Senju Dramaljcima dolazi nakon teškog poraza protiv „Rovinja“ na svom parketu. U Senju nikad nije bilo lako uzeti bodove, pa će utakmica po našoj procjeni biti sasvim otvorena. Vidjet ćemo hoće li na rukometašima „Mornara“ traga ostaviti prošla nedjelja, jer kvalitetu neosporno imaju.  

NOGOMET  

Subota 5.11. u 14,00 sati, ROVINJ:

4. HNL:  NK „ROVINJ“ - NK „CRIKVENICA“  

Jednako poput rukometašica „Murvice“ u silnom su zamahu i nogometaši „Crikvenice“, premda će se na gostovanju u Rovinju naći, po našim predviđanjima, na najvećem iskušenju u zadnjih mjesec dana. Tu su i otežavajuće okolnosti za koje smo saznali od trenera Josipa Vukelića:           
- U Rovinju ćemo istrčati bez tri ili čak četiri igrača iz standardne jedanaestorice. Sigurno neće igrati Bernard i Armin Imamović, te Moreno Merle zbog tri žuta kartona, a vrlo je upitan i nastup Gorana Kune koji cijeli tjedan nije trenirao zbog ozljede palca. Neće biti ni Mazzarollija zbog poslovnih obveza, pa nam sigurno neće biti lako. Ali, u Rovinj idemo igrati našu igru, otvoreno i bez kalkulacija i nadamo se dobrom rezultatu. 

KOŠARKA  

Subota 5.11. 19,00 sati, PULA:            

A-2 liga košarkaša  – zapad: KK “STOJA“ KK „CRIKVENICA”

Već nekoliko sezona su utakmice košarkaša „Stoje“ i „Crikvenice“ derbiji ne samo kola, već i čitavog prvenstva, pa će tako biti i sutra. Prenosimo vam razmišljanja trenera „Crikvenice“ Zorana Oštrića :         
- Sutra idemo u Pulu riješeni da donesemo prve bodove s gostovanja u ovom prvenstvu. Svjesni smo da će utakmica biti teška, unatoč tome što je roster „Stoje“ nešto slabiji nego prijašnjih sezona. Bit ćemo u kompletnom sastavu, dobro smo se pripremili i očekujem našu pobjedu.   

KUGLANJE  

Subota 5.11. u 19:00 sati, RIJEKA:            

1.B Hrvatska kuglačka liga – jug – zona zapad: KK „RIJEKA“  – KK „CRIKVENICA“

Nakon dva nesretna poraza kuglači „Crikvenice“ igraju na Mlaki protiv „Rijeke“ .  

I. Šubat        

Podijelite