Još dva mjeseca do četvrtog izdanja "Crikvenica Cupa"

Popis sudionika četvrtog izdanja „Crikvenica Cupa“ gotovo je zaokružen dva mjeseca uoči početka najmasovnijeg nogometnog turnira u Primorsko-goranskoj županiji.
- Na četvrtom izdanju turnira nastupit će 80 ekipa i 1.200 malih nogometaša u kategorijama U-9, U-10 i U-11, najavljuje predsjednik organizacijskog odbora turnira Mato Gavran dodajući da će u Crikvenicu stići i 500 roditelja te se očekuje da će turnir donijeti oko tri tisuće noćenja.
„Crikvenica Cup“ postaje treći najmasovniji dječji nogometni turnir u Hrvatskoj. Na turniru koji se na Gradskom stadionu u Crikvenici održava od 16. do 18. lipnja nastupit će Udinese, hrvatski prvoligaši Rijeka, Hajduk, Osijek i Slaven Belupo. Na more će se spustiti nekoliko klubova iz Zagreba i Karlovca, na turnir stižu ekipe iz Like, Zagorja, Međimurja, Bjelovara, Virovitice, Slavonije i Baranje. S juga domovine stižu uz Hajduk još tri splitske ekipe te Dubrovčani i ekipa herojske Škabrnje. Od domaćih snaga iz naše Primorsko-goranske županije dolaze Prvi gol (Rijeka), Toretta (Rijeka), Opatija, Orijent, Pomorac (Kostrena), Vinodol, Primorac (Šmrika), Klana, Grobničan (Čavle), Rječina (Dražice) i Rab. S putovnicama stižu Viktoria (Njemačka), Slavija Orlova (Češka), Ilirska Bistrica i Ivančna Gorica (Slovenija) te Bihać i Top gol (Sarajevo, BiH). Sve njih dočekat će mali nogometaši iz Crikvenice.
Organizator turnira je Udruga Crikvenica Cup, uz podršku Grada Crikvenice, TZ Grada Crikvenice, hotelskog poduzeća „Jadran“ i HNS-a. Uz nogometni dio sprema se atraktivno otvaranje, party za male nogometaše, nogometna fan zona, posjeti akvariju i plovidba polupodmornicom.

crikva.hr

Podijelite