Jadran nagrađuje svoje zaposlenike

 Menadžment crikveničkog Jadrana d.d. odlučio je s početkom iduće godine pokrenuti stimuliranje svojih zaposlenika za pronalaženje i preporučivanje novih zaposlenika u tvrtki, te ih za to nagraditi. Svaki djelatnik Jadrana koji preporuči novog kandidata za zaposlenje i osigura tvrtki s njim kontakt, a da pri tome nije riječ o članu obitelji, zaposleniku koji je već ranije radio u Jadranu ili se već nalazi u evidenciji kadrova, bit će nagrađen s većim iznosom ako je riječ o potencijalnom zaposleniku iz Hrvatske ili zemalja okruženja ili ako kandidat živi na području organizacijske jedinice u kojoj bi trebao raditi.  

„Ovime želimo proširiti krug potencijalnih kandidata za stalno i sezonsko zapošljavanje u našoj tvrtki, ali i aktivno uključiti naše radnike u traženju i preporučivanju svojih novih kolegica i kolega, jer snažna povezanost svih u tvrtki doprinosi timskom radu i boljim zajedničkim rezultatima, a turizam se u velikom dijelu oslanja na doprinos svakog od zaposlenika i njihove usklađenosti u pružanju usluga našim gostima“, - kaže direktorica Službe za upravljanje ljudskim resursima Barbara Olenik Staničić i dodaje da je i to dio stvaranja kvalitetne radne atmosfere u tvrtki uz programe izbora najboljeg  radnika mjeseca u svakoj organizacijskoj jedinici, te najboljeg među njima na razini cijele tvrtke.  

„Radnika mjeseca birat ćemo u razdoblju od lipnja do rujna kada je turistička sezona u svom glavnom zamahu. Za izbor najboljeg ravnopravno konkuriraju stalno zaposleni kao i sezonski radnici, a značajnu ulogu u tome će imati i ocjene i mišljenja naših gostiju“, - kaže Barbara Olenik Staničić i ističe da će najboljem radniku mjeseca pripasti nagrada ako taj izbor podrži još najmanje petero gostiju svojim pisanim pohvalama.   Svaki stalno zaposleni ili oni koji su u Jadranu u ugovornom odnosu duže od 6 mjeseci za svoj rođendan moći će koristiti taj dan kao neradni kako bi ga mogli provesti u krugu obitelji i prijatelja.  

„Proteklih godina u našoj tvrtki ulažemo značajna sredstva u podizanje razine kvalitete smještajnih kapaciteta u gotovo svim objektima, te pratećim sadržajima kako bi našim gostima bilo što ugodnije i ljepše tijekom boravka kod nas. Istodobno, politikom plaća i stimulativnim mjerama i nagrada želimo stvarati bolje radno okruženje za sve naše zaposlenike. Vjerujemo da će to sve imati odraza i na što bolje zajedničke poslovne rezultate,“ - ističe član Uprave Jadrana d.d. Ivan Safundžić.      

Jadran d.d.

Podijelite