Ivana Budisavljević najbolja juniorka u PGŽ u sportskom ribolovu, Albin Pobor drugi među veteranima

1 - Albin Pobor, Ivica Dundović i Željko Čubranić
2 - Najbolji u kategoriji U21


Prošle nedjelje u organizaciji Saveza za športski ribolov na moru PGŽ i ŠRK''Oslić'' Selce kao domaćina održano je prvenstvo Primorsko-goranske županije u sportskom ribolovu za kategorije mlađi seniori U21 i Masters+55 lov štapom s obale.
U kategoriji Masters+55 natjecalo se ukupno 14 ribolovaca iz 9 klubova koji su nakon 5 sati ribolova na vaganje donijeli 152 ribe ukupne težine 9,4 kg.
Prvo mjesto s ulovom od 1763 grama osvojio je Ivica Dundović iz SRD''Kostrena'", drugo mjesto s ulovom od 1543 grama osvojio je Albin Pobor iz ŠRK''Oslić'' Selce, a treće mjesto s ulovom od 1055 grama Željko Čubranić iz SRD "Kostrena''.
Ekipno prvo mjesto osvojila je ekipa SRD''Kostrena'' (Ivica Dundović i Željko Čubranić), drugo mjesto osvojila je ekipa SRD' "Jadran'' Opatija'' (Adriano Rumora i Dragan Đorđević) a 3. mjesto osvojila je ekipa SRD''Zubatac'' Lovran (Slobodan Naglić i Marijan Štemberger).
Najveću ribu, pica od 295 grama ulovio je Željko Čubranić.

U kategoriji mlađih seniora U21 natjecalo se ukupno 12 ribolovaca iz 13 klubova koji su nakon 5 sati ribolova na vaganje donijeli 158 riba ukupne težine 6,6 kg.
Prvo mjesto s ulovom od 852 grama osvojila je Ivana Budisavljević ŠRD''Tunera'' Jadranovo, drugo mjesto s ulovom od 768 grama osvojila je Marijana Milić iz SRD''Kostrena'', a treće mjesto s ulovom od 552 grama Luka Hajdaraj iz SRD''Kantrida'' Rijeka.
Ekipno prvo mjesto osvojila je ekipa SRD''Kantrida'' Rijeka u (Luka i Teo Hajdaraj), drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRD ''Tunera'' Jadranovo (Ivana i Mateja Budisavljević), a treće mjesto SRD''Kostrena'' Kostrena (Marijana Milić). Najveću ribu, arbuna od 193 grama ulovilo je Antonio Kirinčić.

Podijelite