Ivan Smojver - Pića zahvalio na potpisima podrške

Ivan Smojver - Pića

Umirovljeni brigadir Hrvatske vojske Ivan Smojver - Pića, kandidat Domovinskog pokreta na predstojećim izborima za gradonačelnika Grada Crikvenice, uputio je zahvalu onima koji su svojim potpisima podržali njegovu kandidaturu:

Poštovani stanovnici Grada Crikvenice,
dana 29.4.2021. godine s ponosom sam predao Kandidacijsku listu za gradonačelnika Grada Crikvenice i za Gradsko vijeće Grada Crikvenice.
Zašto sam bio ponosan?
Moj ponos se temeljio na spoznaji da sam za nepuna četiri dana u direktnom kontaktu s Vama uspio prikupiti dovoljan broj potpisa koji su mi bili potrebni za predaju kandidacijske liste za dužnost gradonačelnika Grada Crikvenice. Tražim razumijevanje i oprost od onih kojima sam obećao da ću doći po potpis, a nisam došao, no nemojte misliti da ste mi manje važni. Svaki stanovnik Grada Crikvenice meni je jako važan. Jedina vrijednost Grada Crikvenice smo Mi, njezini stanovnici. Sve ostalo u Gradu Crikvenici treba biti usmjereno za dobrobit žitelja Grada Crikvenice.
Oni koji me ne poznaju, prepoznat će me po tome što ću u ruci držati blok i olovku, alat kojim ću evidentirati sve Vaše primjedbe i sugestije. Svaki oblik obećanja Vama u ovom trenutku smatram deplasiranim.
Svojim pristupom i ponašanjem, prezentacijom svog viđenja zaustavljanja propadanja Grada Crikvenice i svojim životnim stavovima u vremenu do izbora pokušat ću steći Vaše povjerenje.
Od srca Vam hvala za potpise potpore.

Ivan Smojver – Pića

Podijelite